Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen komolytalan/éretlen vagyok egy 18 éves fiuhoz?
Az tényleg attól függ, hogy milyen emberek vagytok. Ha tiszteletben tartjátok egymást, vigyáztok egymásra, meg tudjátok beszélni a problémáitokat közösen és nem különböznek sokban az igényeitek (tehát egyikőtök sem vár többet sem testileg, sem lelkileg, mint amit a másik biztosítani tud, és szeretne) akkor nem, egyáltalán nem vagy éretlen hozzá.
Viszont ha olyan dolgokba hajszol bele, amikre nemet mondanál, ha nem lenne idősebb, akkor valószínűleg nem fog működni a dolog köztetek.
Nem lehet általánosítani a kapcsolatokban, minden rajtatok áll, a személyiségeteken, és nem azon, hogy hány évesek vagytok. Hajrá :)
A fiúk később érnek. Csak te tudod, hogy megfelelő vagy-e hozzá.
Nekem 2 és fél évig volt távkapcsolatom egy nálam 3 évvel idősebb sráccal. A legelején 13 éves voltam. Szóval..
Mondjuk ettől független én voltam az érettebb. :)
Szóval változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!