Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 évesen komolytalan/éretlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen komolytalan/éretlen vagyok egy 18 éves fiuhoz?

Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
attól függ
2015. júl. 6. 18:20
 2/9 A kérdező kommentje:
jövőre érettségizik, és 80 km-re lakunk egymástól. nem lenne időnk egymásra akkor se ha tényleg szeretjük egymást?
2015. júl. 6. 18:22
 3/9 anonim ***** válasza:
igen, még nagyon. te kis tini vagy ő meg már férfi lesz.
2015. júl. 6. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez kizárt mer nem tudom
2015. júl. 6. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem mondanám.És 20 vagyok barátnőm 17 és 1 éve vagyunk együtt.Nálatok a probléma a távolság lehet.Mármint ha továbbtanul, akkor neki délutánonként is lesznek órái neked meg ugye délelőtt.Így az a 80 km kicsit sok lehet rendszeres találkozásokhoz
2015. júl. 6. 19:09
 6/9 Gyémántlány ***** válasza:

Az tényleg attól függ, hogy milyen emberek vagytok. Ha tiszteletben tartjátok egymást, vigyáztok egymásra, meg tudjátok beszélni a problémáitokat közösen és nem különböznek sokban az igényeitek (tehát egyikőtök sem vár többet sem testileg, sem lelkileg, mint amit a másik biztosítani tud, és szeretne) akkor nem, egyáltalán nem vagy éretlen hozzá.

Viszont ha olyan dolgokba hajszol bele, amikre nemet mondanál, ha nem lenne idősebb, akkor valószínűleg nem fog működni a dolog köztetek.

Nem lehet általánosítani a kapcsolatokban, minden rajtatok áll, a személyiségeteken, és nem azon, hogy hány évesek vagytok. Hajrá :)

2015. júl. 6. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Inkább kicsi hozzád a csávóka! Egy 18 éves nem fog ekkora áldozatot hozni, hogy 80 km-t élhető módon áthidaljon!
2015. júl. 6. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:

A fiúk később érnek. Csak te tudod, hogy megfelelő vagy-e hozzá.

Nekem 2 és fél évig volt távkapcsolatom egy nálam 3 évvel idősebb sráccal. A legelején 13 éves voltam. Szóval..

Mondjuk ettől független én voltam az érettebb. :)

Szóval változó.

2015. júl. 7. 01:53
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. júl. 8. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!