Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nem gondoljátok komolyan egy lánnyal, bemutatjátok otthon (és fordítva), ha messzebb laktok egymástól, kb 40-50km-re?
33 F
Miért mutatnánk be,azt aki nem lesz életünk hosszútávú része?Csak jón és megy,akkor rengeteg csajt kellet volna hazavinni bemutatni :)
Ha messzebb lakik akkor ő is jön hozzám és mivel ő is jön így bemutatom a szülőnek. Akkor is ha később nem lesz belőle semmi.
40-50 km-ert nem fogok csak én megtenni minden alkalommal.
4es teljesen így gondolom. Valahogy egy ilyen választ akartam. Bár sokak szt az ismerősi körömben csak az visz haza aki komolyan is gondolja, de ez sztem se igaz teljesen. Már csak azért is hazavisz h ott nxugodtan lehet akármi a szobájában. Osztom a véleményed.
Szerintetek ezt egy 3-4hónapig el tudja színészkedni egy pasi h komolyak a szándékai? Kedves szép szavak, ezeket igazoló tettek kedves ajándékok, távlati családi tervek,összeköltözés gondolata. Mindezeket hangoztatva mindkét család tagjai előtt és barátok előtt. Aztán lelépés előjelek nélkül. Csak nagy duma szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!