Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy jobb, ha a férfi vagy a nő dönt egy kapcsolatban? A párom szerint az, ha a férfi, és ő ezt gyakorolja is, mert otthon is ezt látta.
pár függő.
van ahol tökre jó ha egyoldalú a döntéshozatal, sőt kényelmes annak a párnak akinek nincs semmi felelőssége.
lehet ezt az egészet akár viccesen is kezelni:)
de azt mondják egy okos nő mindig eléri a célját.. és mindezt úgy, hogy a pasi azt higgye ő döntött úgy.:D
ezért imádjuk a nőket:)
ajaj, hát a hozott otthoni mintát nehéz lesz megváltoztatni, ha nem lehetetlen...
egyébként nyilván közösen kellene a döntéseket meghozni egy párkapcsolatban és nem pedig az alapján, hogy az lesz amit én akarok mert én vagyok a férfi és már az anyámnak is kuss volt a neve ha apám otthon volt.
és a szexnél is legalább megköveteli, hogy akkor tedd szét a lábad, amikor neki kedve van hozzá, vagy azért mondhatsz nemet is?
Attól függ miben.
Ruha ügyben inkább bizzuk a nőkre a döntést, jobban értenek hozzá, műszaki cikkben meg inkább egy férfi.
Ami pedig a közös életet illeti, vagy a pénzügyeket a döntés KÖZÖS kellene legyen! Akkor lehet valamit ha mindkét fél zöld jelzést ad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!