Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől tudja egy férfi otthonáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől tudja egy férfi otthonában otthon érezni magát? Mire van ahhoz szüksége?

Figyelt kérdés
Egy ideje már együtt élünk, viszont észrevettem, hogy eléggé otthontalan az albérlel, ahol vagyunk. Nem látszik rajta, hogy annyira a "miénk" lenne. Virágokkal egyebekkel próbálkozom :) Mit lehetne még? ...főleg persze úgy, hogy férfiként érezze otthon magát párom. Most lesz a születésnapja és azzal szeretném meglepni, hogy számára teszem otthonossá a lakást. Segítsetek, köszönöm.

2013. márc. 13. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
nálunk tele van xbox játékokkal,sörrel,focis cuccokkal,meg egy kis ízléses kupival,még pár zoknit is elviselek néha a földön.meg mivel zenlész,értelemszerűen zenés cuccokkal.ő ettől érzi otthon magát,és én is imádom a játékot,a sört,a focit,úgyhogy passzolnak a dolgok.igazából te ismered a pasid,hogy mit kedvel,szeret,mi a hobbija,és eszerint alakítsd a dolgokat
2013. márc. 13. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
A konyhapult alatt van egy kocka borsodi, a ház előtt egy folyó, ha kedvem van kisétálok pecázni, na én ettől érzem otthon, itthon magam...
2013. márc. 13. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Legyen sörr a hűtőben! Nekem az teszi a lakásomat othonná, hogy tele van személyes cuccal.
2013. márc. 13. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szep fuggony, kepek a falon. A szonyeg is sokat segithet melegebb baratsagosabb hangulATOT TEREMTENI. Gyertya, halk zene amit szeret. A szinek harmoniaja, rend es tisztasag. Es idonkent o meghivni nehany baratot akik segitenek belakni a lakast.
2013. márc. 13. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Es meg a fott etel, esetleg suti aminek az illata arad a sutobol...
2013. márc. 13. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a csend teszi otthonossá igazán... :D :D De én - végre - egyedül élek. :D :D 35F
2013. márc. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!