Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy jobb, ha a férfi vagy a nő dönt egy kapcsolatban? A párom szerint az, ha a férfi, és ő ezt gyakorolja is, mert otthon is ezt látta.
"Megkérdeztem egy táncost a tangó titkáról. Azt mondta: „A férfi parancsol, és a nő engedelmeskedik.”
Ugyanezt megkérdeztem a társától, egy szép és okos táncosnőtől is. Azt felelte: „Jól mondja a párom, ez tényleg így van. Csak a szavaink mások. Az igazi férfi nem parancsol, hanem irányít. És a nő nem engedelmeskedik, hanem bízik a férfiban." (M. P.)
Úgy gondolom, egy kapcsolatban mindkét fél egyenrangú. Persze, a férfi legyen férfi, a nő legyen nő. Mindent meg kell beszélni, sok kapcsolat pont azért megy tönkre, mert nem mondod ki, ha valami nem jó és nem beszélik meg, mi nem jó, mire vágynak, stb. Mindketten ugyanúgy számítotok, hiszen a kapcsolatotok kettőtöktől szól. :)
Ugyan szállj már le az apuci-témáról, 12 év a korkülönbség, tehát apám semmiképpen sem lehetne!
Mindent megad nekem, és érzem, hogy szeret, csak vannak ezek a dolgok, ennyi. Úgyhogy nem mondanám, hogy nem normális a kapcsolatom!!
A kapcsoatban lévő személyeken múlik..
A egcélravezetőbb általában a közös..
Én rühellem, ha helyettem,vagy nélkülem döntenek, kivéve ha én kérem.
Nem is tudnék egy ilyen férfivel közös nevezőre jutni, nemogy kapcsoatba
jó farokveréssel életemben alig találkoztam. az is nehéz a nőknek. jó szopással is csak egy nőnél.
30+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!