Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg a szemközti társasházban lakó sráccal?
Személyesen nem ismerem, de sokszor látom a lépcsőházban is, és már az árnyéka is beindít...
Mennyire beteges gondolat ez? Mit tegyek ellene? :(
Nem az én társasházam lépcsőházában, hanem a szemköztiben...
Nem futunk össze, csak látom.
A lépcsőházába be sem jutok.
csaj vagy, ne legyél már ennyire nyuszi.
A csajok megkapják a pasikat, melyik mondana nemet?
Valahogy flörtölj vele, esetleg ha találkoztok, kérdezd meg nem-e lenne kedve meginni valamit?
Vagy hívd fel hozzád, és találj ki valamit, mondjuk nem segítenél nekem arrébb húzni a mosógépet? vagy bármi.
Ott már lényegében rá is tudsz térni a dologra, mert nem az utcán nyilvános helyen vagytok.
Az ilyen egyértelmű ''valahogy találkozz vele'' válaszokat nem tudom sokra értékelni... olvassátok el a kérdést.
Lehet van barátnője?! Esélyes, hogy nincs, de mivel NEM ISMEREM ezért ezt az információt sem tudhatom róla. Nyilván nem fekszem alá, ha van valakije...
Az olyan dolgokat, hogy miket kéne vele csinálni megismerkedés után, nyugodtan kihagyhatjátok a válaszból, a megismerkedés hogyanjára irányul a kérdés továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!