Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan ismerkedjek meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg a szemközti társasházban lakó sráccal?

Figyelt kérdés

Személyesen nem ismerem, de sokszor látom a lépcsőházban is, és már az árnyéka is beindít...

Mennyire beteges gondolat ez? Mit tegyek ellene? :(

2018. nov. 25. 18:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk beszélj vele? :D
2018. nov. 25. 19:08
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
Keresd a szemkontaktust vele. Dobj neki egy kedves mosolyt. Esetleg keresztezze az utatok egymásét és pont essen ki pár füzet a kezedből:). Szerintem be kell jönnie. Esetleg egy cica nadrág komboval meg protekciózhatod ha esetleg vak lenne. Na így már 100 hogy szoóba kell állnotok aztán mehet a többi .:) Jöhet a zöldkéz köszönöm. :D
2018. nov. 25. 19:52
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem az én társasházam lépcsőházában, hanem a szemköztiben...

Nem futunk össze, csak látom.

A lépcsőházába be sem jutok.

2018. nov. 25. 20:19
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
AZ utcán valahogy találkoznod kéne vele és leszólítani
2018. nov. 25. 20:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én már jártam így.. bár igaz h a férfi nézett ki magának. Kifigyelte h kb milyen időközönként járok boltba, ő is szabaddá tette akkorra magát, utánam jött és leszólított. Lehet egy kicsit furának tűnik, de elég sok időt és energiát fektetett bele csak azért h megszólítson. Szval te is megpróbalhatnal vmi ilyesmit.
2018. nov. 25. 21:55
 16/25 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk lehet van barátnője..
2018. nov. 26. 00:04
 17/25 anonim ***** válasza:

csaj vagy, ne legyél már ennyire nyuszi.

A csajok megkapják a pasikat, melyik mondana nemet?

Valahogy flörtölj vele, esetleg ha találkoztok, kérdezd meg nem-e lenne kedve meginni valamit?

Vagy hívd fel hozzád, és találj ki valamit, mondjuk nem segítenél nekem arrébb húzni a mosógépet? vagy bármi.

Ott már lényegében rá is tudsz térni a dologra, mert nem az utcán nyilvános helyen vagytok.

2018. nov. 26. 01:20
 18/25 A kérdező kommentje:

Az ilyen egyértelmű ''valahogy találkozz vele'' válaszokat nem tudom sokra értékelni... olvassátok el a kérdést.

Lehet van barátnője?! Esélyes, hogy nincs, de mivel NEM ISMEREM ezért ezt az információt sem tudhatom róla. Nyilván nem fekszem alá, ha van valakije...

Az olyan dolgokat, hogy miket kéne vele csinálni megismerkedés után, nyugodtan kihagyhatjátok a válaszból, a megismerkedés hogyanjára irányul a kérdés továbbra is.

2018. nov. 26. 11:02
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Fantáziátlan nőként unalmas is lehetsz. Ha az ismerkedés se megy akkor ne akarj semmit .. Nyuszi !
2018. nov. 26. 12:44
 20/25 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de 36%-os válaszolási átlaggal és abszolút minimális szövegértési képességekkel nem biztos, hogy szerinted tanácsnak hitt "tanácsokat" kellene adnod ezen az oldalon akárkinek is, mert a végén írsz valami hozzád hasonló szerencsétlennek, aki el is hiszi a kötekedős szövegeidet, aminek sok köze nincs a kérdéséhez.
2018. nov. 26. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!