Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg a szemközti társasházban lakó sráccal?
Figyelt kérdés
Személyesen nem ismerem, de sokszor látom a lépcsőházban is, és már az árnyéka is beindít...
Mennyire beteges gondolat ez? Mit tegyek ellene? :(
2018. nov. 25. 18:25
2/25 anonim válasza:
Feküdj elé széttett lábakkal. Arra szerintem felfigyel.
4/25 A kérdező kommentje:
#1 csak remènykedsz, hogy te vagy az... ;)
#2 sosem lehet tudni, hogy ő vagy egy öregember lép ki a lepcsőház ajtaján, szóval a széttett lábakkal való fetrengést meghagynám akkora, amikor már megismertük egymást ;)
#3 nem tudom melyik az ő csengője :(
2018. nov. 25. 18:41
5/25 anonim válasza:
Mondjuk kezdj el vele beszélgetni, vagy ilyesmi.
6/25 anonim válasza:
#1 vagyok.. neharagudj,de egyeltalan nem remenykedem..:D minek kellene?:D
7/25 anonim válasza:
Figyeld meg, mikor jön meg, mikor megy el? Ebből azt is leszűrheted, hogy egyedül van-e. Intézd úgy, hogy te is akkor indulj, érkezz. Vagy amikor leviszi a szemetet, vidd le te is. Szólítsd meg azzal, hogy a Ti kukátok tele van, dobhatod-e az övékbe?
9/25 anonim válasza:
fuu nekem is van ilyen,,megismerkednék vele,,nyáron lement cigizni a padra es felül semmi nem volt rajta,,vékony izmos kockás hasa van ,,leselkedtem az ablakbol,közben masztiztam,,fuu mit meg nem tennék vele..ahh
10/25 anonim válasza:
Kopogj be hozzam nyugodtan vagy szolits le batran nem harapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!