Társasházban, panelban lakó szülők: volt már konfliktusotok a baba sírása miatt, mióta hazahoztátok a kórházból? Lehet ilyenre számítani? Ha ilyen adódott, hogy sikerült megoldani?
Nem volt semmi konfliktus.
Pedig hasfájós is volt 3 hónapig. Meg volt, hogy éjjel muszáj volt kiszívni az orrát porszívóval.
Az enyém nagyon hasfájós volt. Szólni nem szóltak, de volt aki csúnyán nézett. Volt egy pár suhanc, aki egész nap az ablakunk előtt dekkolt és röhögve kiabáltak, hogy biztos szalonna kell a gyereknek...
Pár hónaposan ha sírt akkor már azt kiabálták fennhangon szülőkkel együtt, őket nem zavarja a gyereksírás, miért foglalkozzon vele, ha az anyját sem érdekli, dehát hallják!!
Iq bajnok szomszédaim vannk.
"Ha pl. háziállat lenne, azt el lehetne ajándékozni..."
A gyerekedet is elajándékoznád, ha a szomszédoknak nem tetszene??? pfff....a háziállat nem tárgy, hogy csak úgy továbbadjuk ha nem tetszik, hanem egy érző lény. Mivel ilyet írsz neked biztosan nincs állatod, vagy ha van, akkor nagyon felelősségteljes gazdi lehetsz...
Anno az én szomszédaimnak is baja volt a kutyámmal, merthogy ugat...közöltem velük, hogy persze, hogy ugat, mivel nyávogni nem tud. Továbbra sem szálltak le rólam, ezért inkább elköltöztem máshová, de arról szó sem lehetett, hogy ne tartsam meg a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!