Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Adott két egymás melletti...

Adott két egymás melletti társasház közös udvarral. Ma rám szólt a másik társasházban lakó hölgy hogy ne előttük játszunk a kislányommal, jogos ez?

Figyelt kérdés
Kislányom két és fél éves megjegyzem csak motorozott egy lábbal hajtós műanyag motorral délután egy óra volt,tehát nem este történt. Semmi hangoskodás. Erre kijön a hölgy és előadást tart,hogy nekünk elöttük lévő járdán csak átjárási engedélyünk van,és ne előttük játszunk,mert nem tudnak pihenni az idősek a társasházban. Azt még hozzá teszem hogy belvárosban található a környék nappal alapból zajos.
2017. máj. 26. 21:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha az udvar közös, akkor fényes nappal azt csinálsz bármelyik pontján, amit akarsz. Ritka besavanyodott vén retek lehet, okos akart lenni, nem lett.
2017. máj. 26. 22:04
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

Hihetetlenek némely emberek. Nemrég egy lakóparkról olvastam, ahol a lakók némelyike azon háborog, hogy a gyerekek hangosan játszanak nappal kint a téren.

Sokan úgy képzelik, közösségben is remeteként van joguk élni.

Nem tudom, mekkora az az udvar, de nem tudod megoldani, hogy azon kívül motorozzatok?

2017. máj. 26. 22:11
 3/16 A kérdező kommentje:
Közös az udvar. Egy pár db garázzsal. Mi is bérlünk egyett. Egyébként jó múltkor a nagy kaput kellett hegeszteni hogy ne zörögjön hajnalban mikor a párom indul dolgozni is kiáll az autóval. Állítólag egy szívbeteg néni panaszkodott hogy nem tud aludni a kapu miatt. És mindez a belvárosban. Könyörgöm az ilyenek miért nem költöznek kertvárosba ?!
2017. máj. 26. 22:12
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom. Panaszkodnak, az a lételemük, ennyi izgalom van az életükben. nekem a felső szomszédom szólt, hogy mikor teregetek, akkor nagyon zörög a szárítóm az erkélyen. Namost mosni szombaton szoktam, fényes délben, és két adagot max, ami együttesen lehet vagy 5 perc teregetési idő. De ő emiatt szólt. Csak mert ő kemény és ő beszól, meg mindenki igazodjon. A nénikben meg van egy adag önsajnáltatási kényszer is, hogy jajj, ő öreg, meg beteg, mindenki kussoljon, a 2,5 éves gyerek is.
2017. máj. 26. 22:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Vannak sajnos ilyen emberek. Fényes nappal azt gondoltam lehetünk egy kicsit az udvaron. De úgy látom nem.
2017. máj. 26. 22:21
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Nehogy már megadd magad. Nem tud csinálni semmit, mert minden jogod megvan ott lenni, csak szájal.
2017. máj. 26. 22:24
 7/16 A kérdező kommentje:
Igyekszem,de inkább kerülöm a konfliktusokat
2017. máj. 26. 22:29
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Hasonló stílusban bökd oda neki: Pereljen be!
2017. máj. 26. 22:38
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell konfrontálódni. Mikor legközelebb szól, angyalian elő kell adni, hogy utánanéztél annak, amit mondott és sajnos semmi erre vonatkozót nem találtál, szeretted is volna kérni, hogy mutassa meg, mert szeretsz tudni az ilyesmiről. Meglátod, meg fog pukkadni. A másik házban lakik, szóval még tartani se kell tőle.
2017. máj. 26. 22:50
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Kertes haz se jobb am nekik. Itt fuvet nyirnak meg fureszelnek. (Mondjuk fiatal letemre engem is zavar, ha ezt hajnali 5kor csinaljak (volt ra pelda) vagy szombat este, vasarnap este...jah! Es raero, fiatal nyugdijasok. Hadd ne pihenjen a melos.)nade oket zavarna emberi idoben is...
2017. máj. 27. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!