Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Adott két egymás melletti...

Adott két egymás melletti társasház közös udvarral. Ma rám szólt a másik társasházban lakó hölgy hogy ne előttük játszunk a kislányommal, jogos ez?

Figyelt kérdés
Kislányom két és fél éves megjegyzem csak motorozott egy lábbal hajtós műanyag motorral délután egy óra volt,tehát nem este történt. Semmi hangoskodás. Erre kijön a hölgy és előadást tart,hogy nekünk elöttük lévő járdán csak átjárási engedélyünk van,és ne előttük játszunk,mert nem tudnak pihenni az idősek a társasházban. Azt még hozzá teszem hogy belvárosban található a környék nappal alapból zajos.
2017. máj. 26. 21:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Igen, de csak akkor zavaró nekik mindez, amíg más csinálja. Abban a pillanatban, ahogy ők kezdenek lármázni, hirtelen semmi gond nincs se a fúrás-faragással, se az udvar elfoglalásával, se a lépcsőházban kiabálással.

Nálunk a legfelső emeleten lakik egy öreg házaspár, akik mindenkivel össze vannak veszve, még velem is, pedig én földszinti vagyok. Én állítólag késő este ütni szoktam a falat. hogy honnan veszik, hogy én vagyok, kvázi 25 lakással arrébb, nem tudom. Spoiler: nem szoktam ütni a falat.

Hirtelen megfordult a kocka, mikor felújítani kezdtek. Senki nem csinált belőle gondot először, hisz azt is kell, ők meg arra az időre visszavettek, hisz tudták, a zaj 90%-ért ők felelnek. Viszont nem tudjuk azóta se, milyen lett a lakás, de minimum valami Trump Tower vs űrállomás szerűség kell hogy legyen, mert nem több, nem kevesebb, mint másfél évig (!) újították napi szinten. A körülöttük élők konfrontálódtak velük, mire felháborodtak, hogy mi a gond a reggel hat órai falfúrással, miközben ők anno a reggel a parkolóból munkába igyekvő emberek autóinak hangjától ki voltak készülve, és elhagyta a szájukat, hogy mindenki adja el az autót és járjon biciklivel, mert ők ezt nem bírják... Ezek az emberek betegek, erre nincs más szó. És nem kell velük foglalkozni.

2017. máj. 27. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Csukja be az ablakot a banya és akkor nem hallja. Ne már, hogy ne lehessen megmukkanni az utcán, mert őt zavarja még egy hangya lépte is.
2017. máj. 27. 13:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Fura a közös udvar.

De ha megis ez van akkor azt bármelyik lakó használhatja bármikor.

Azét nézz utána miről is beszélt a szomszéd,csak hogy kioktathasd.

2017. júl. 2. 01:47
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

Szörnyű hangja van ezeknek a kismotoroknak, próbálják már meg az anyukák is hallgatni.

Lehet, hogy jog szerint játszhatsz a más ablaka alatt,illem szerint nem illik.

Majd ,ha Te is öreg leszel, megtudod,mennyit ér a pihenés(Bár, lehet, hogy szerencsés leszel és meghalsz fiatalon:))

2017. aug. 10. 11:15
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Tisztában vagyok vele,hogy milyen hangja van a kismotornak,de képzeld mi a belvárosban élünk nappal elég forgalmas utcában. Úgyhogy van zaj bőven. Szirénázó autó,buszok,-motorok ,autók stb...

2017. aug. 12. 07:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Elvileg a háznak van valami tuljdoni lapja?

Ami taglalja a közős használatu terek stb használatát. Abban szerintem benne kellene lennie,hogy ti,mit,meddig.

Meg az is, hogy ő,mit,meddig.

Meg olyanok,hogy mettöl,meddig lehet furni,faragni.

Ezeket jó átnézni,lemasolni es az obégató szomszéde orra alá dörgölni,hogy: ittvan olvasd és kuss!

2017. aug. 14. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!