Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan h lefeküdtél valakivel, de utána azt mondtad hogy fúj?
Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 14:41
2/10 anonim válasza:
Igen volt.Ápolatlan volt a pasi.Büdös volt a farka,és túrós.
3/10 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam,túrós volt neki.El is zavartam gyorsba.
4/10 anonim válasza:
Igen volt, nálunk pont a lány volt büdös...
5/10 anonim válasza:
Volt igen nagyon reszeg voltam miert kellett emlekeztetned??? Megjelent elottem a csaj kepe es mar oklondezek is. Kosz szepen
7/10 anonim válasza:
Gyakran van. Sajnos már tervezem a kövit.
Cigány prostival fogok olyan dolgokat csinálni amiktől utána esetleg behányok...
Nem jó férfinek lenni. :/
8/10 anonim válasza:
Hogyne.Egyszer lefeküdtem egy lánnyal,nagyon jó volt,stb.
Aztán rá másfél évre egyszer kibontottam egy megpimpókosodott konzervet,elég undorító volt a szaga.Na akkor mondtam,meg szerintem káromkodtam is.
10/10 anonim válasza:
Vagy 30 éve egy szórakozóhelyen felszedett egy nagyon jó karban lévő idősebb nő.Hanyatt voltam,ő fenékkel az arcom felé lovagolt csodásan,erősen, körkörösen.Épp elsültem,amikor egyszerre elkezdett pisilni,fosni... Meglepődni sem volt időm,mert a körmei meg vagy fél centi mélyen a vádlimban... Még egy hónap után is szarszagot éreztem a farkam felől amikor pisilni mentem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!