Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha a pasitok kinyalna titeket és utána meg akarna csókolni, akkor hagynátok vagy sem?
Figyelt kérdés
2018. nov. 9. 07:52
2/18 Edina 8103 válasza:
Persze,fordított esetbe is működik!!
4/18 anonim válasza:
Simán
nem undorodom saját magamtól akkor se ha el élveztem
ilyen téren a pasik a finnyásak
h hőhő f... szos, g...cis a szád fúj így nem...
24N
5/18 anonim válasza:
En azutan is szoktam hagyni hogy a popsimat nyalta ki xd
6/18 anonim válasza:
Természetesen, hiszen ha neki nem undorító engem nyalogatni, szopogatni a csiklómat...akkor nekem miêrt lenne gond, hogy csókolózzunk utána?
7/18 anonim válasza:
Simán. Engem nem zavar. Sőt mikor a párom ujjazott utána is lenyaltam az ujjáról. Izgató..
8/18 anonim válasza:
Persze, hogy hagyom, ő is ad csókot miután leszoptam. Ez így normális. Ha én undorodnék magamtól, hogy várhatnám el, hogy ő ne undorodjon?
9/18 anonim válasza:
Én is szoktam hagyni. Semmi undorító nincs benne, sőt valamilyen szinten még izgató is a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!