Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket zavar ha elmendtek apátokkal edzeni/úszodába/strandra és utána együtt zuhanyoztok?
Vagy idősebb pasikkal a zuhanyzás?
Engem egy kicsit zavar mert nem akkora még a szerszámom.
Kort is írjatok.
Szia! Egyértelműen én szerintem nem igazán lenne ciki, hisz férfiak vagyunk. Egy nemiszerv, egy tudat.
Ez olyan hogy nem nézel a másikra mert férfi és pélója van. Most szerintem az sem zavar senkit, ha levetkőzöl más férfi előtt.
A másik, hogy a szerszámod nem nagy kit érdekel, nem azt kell nézni a másik személynek.
általában nem zavar, de olyan is volt már hogy idősebb pasik előtt vetkőztem le, az sem zavar
nekem is kicsi a szerszámom, de az senkit nem érdekel
19
Egy öltözőben nem zavar, mert azért öltöző hogy ött vegyem át a ruhám. Ha mások meglátnak nem érdekel, más is azért van ott hogy gyorsan letudja az öltözést meg zuhanyzást. Ruhában meg ne zuhanyozzunk már :D
27/F
Régebben zavart, most már nem annyira,mondjuk volt egy furcsa eset amikor tusoltam és egy öregember meg állt elõttem és legalább 30 másodpercig nézett engem és a farkamat is többször, apám meg melletem tusolt, pedig nem is nagy a farkam max 15 cm, aztán oda szóltam az öregnek és lassan el ment, na ez azért egy kicsit hagyott bennem nyomot.
20F
“mert nem akkora még a szerszámom.” hány éves vagy ? 15 év körül abbamarad a növekedés.
Inkább a csajok és a jövőd miatt aggódj ne azon hogy apadnak nagyobb van!
Nem zavart sose
Tiniként se meg huszonévesen se
Csapatsportoltam meg kolis is voltam
Amúgy meg fölösleges a méreten agyalni mert ha hideg a medence könnyen összemehet bébirépára és idő míg helyreáll a meleg víz alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!