Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel együtt vagyunk már jó pár éve, heti szinten szexelünk de néha tudom hogy utána nem volt hüvelyi orgazmusa ezért sokszor az előjátéknál megpróbálom a csiklóját izgatni hogy úgy elmenjen hogy kellene?
Figyelt kérdés
A gondom az hogy amikor oda nyúlok akkor úgy látom hogy valamit nem csinálok jól, kérdeztem már sokszor hogy milyen tempóban erősséggel csináljam neki hogy jó legyen, de csak annyit mond hogy nem tudja és bárhogy próbálkozok néha már oda se merek nyúlni ,mit kellene tennem?2018. aug. 19. 10:26
1/3 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem 20 évesek vagyunk 4 éve vagyunk együtt és elsők voltunk egymásnak.
2018. aug. 19. 10:28
2/3 anonim válasza:
Lehet hulyen fog hangzani de fontos lenne ha tobbet maszturbalna (ha esetleg nem teszi) hogy felfedezze hogy mi a jo neki.
3/3 anonim válasza:
Csináld nyelvvel!
A kezektől sok lány ódzkodik a kosz és a körmök illetve a köröm alatti bacik miatt. Mellesleg nem tudom kézzel hogy síkosítottál.... Anélkül meg ne csodálkozz ha borzalmas voltál!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!