Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem férfiatlan a mai hímneműek nagy része?
Szóval aki magas, izmos, pénzes, az okos és értelmes már nem is lehet? Szomorú ha így gondolod, mert akkor ezek szerint te sosem akarsz pénzes, izmos lenni.
Izmos te is lehetsz, csak abba ugye munkát, időt kell belefektetni. Akinek van pénze azokból is sok magának szerezte. Ha nem vagy maffiózó, ügyeskedő, diplomás fizuból is lehet valaki pénzes, de már szakmunkából is, ha hiányban dolgozik.
Igen, engem trolin már szólított meg idegen, nekem tetsző férfi akivel előtte szemeztem. Elég rossz hogyha még olyanhoz sem mer a legtöbb férfi odamenni, aki előtte szemezett vele. Úúú, elutasítás lehetősége, nem 100% a kufirc.
Te miről beszélsz? :D
Én egyáltalán nem kizárni akartam azt, hanem egyben említeni hogyha ezeknek nem felelsz meg akkor így jartál.
Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy az mind magának szerezte. 20as évek eleji emberek mind apuci pénzén élnek általában. Persze van kivétel, ahogy van fehér holló is.
Na igen, és mit mondott neked ill. te mit mondtál neki, mi lett a dologból?
Ha ugyanezt egy átlagosabb, "szürke" fiú tette volna, nem úgy zajlott volna a beszélgetés. Erről beszélek.
Ha téged elutasíthatnának többször, neked se lenne ilyen nagy a szád.
Amennyire férfiatlanok a férfiak a nők pontosan annyir semmirevalöak a mai nők.
Nem is értem minek teperni utánuk nagy elvarásaik közepette nem veszik észre hogy semmit sem érnek ezért nem szaladnak utánuk
Csupán annyira amennyire a nők nőietlenek!
Íme pár példa:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
17
Ez eddig oké amit mondtok, csak az a "baj", hogy a szerintetek nőietlen nők ugyanúgy szexelnek, elvannak a kevés férfias férfival, míg a valóban férfiatlan férfiak egyedül vannak full magányosan.
Én már többször kifejtettem -e témával kapcsolatban a véleményemet.
37 éves vagyok. Így már elég régóta megfigyelem ezt a változást…
Szerintem a Szex és New York című sorozat térhódításával kezdett megváltozni minden!
Függetlenül attól, hogy valaki szeretni vagy gyűlöli -e ezt a sorozatot, abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy ez volt az a sorozat ami megváltoztatta a nők viselkedését a férfiakkal szemben. Ez annyira egyértelmű, hogy akárhány ilyen a témával foglalkozó műsort látok a TV -ben, maguk az amerikaiak ismerik el hogy ez a sorozat mindent megváltoztatott. Aztán persze ennek a sikerén felbuzdulva, jöttek a szingliséget vagy női emancipációt erősítő sorozatok filmek. Ennek a térhódítása is egyértelműen látszik. Azt hiszem ezt mindenki látja. Annyira látható, hogy mamár arról cikkeznek, hogy nincs igazi férfi ideál a TV -ben. És azt mindenki tudja, hogy a mai fiatalok a tévéből tanulnak!
Ugyanakkor elterjedt egy nagyon káros trend! Miszerint a nők 35 év alatti pasival szóba sem állnak. Ez is akkor kezdődött igazán amikor a Szex és New York elkezdte meghódítani a világot…
Ez a netes világon is jó látható! Ott aztán főleg lehetett látni, hogy mennyire lenézik a 35 év alatti férfiakat…
Ez eddig egy egyszerű tény közlés volt! Amiről most beszélünk, az az milyen körülmények közötti változások következményei…
Rengetegen fordultak a saját nemük felé! A lányok és a fiúk is…
Azok akik régóta használnak partnerkereső oldalakat, már a számokból látják, hogy ez is mennyire igaz…
De ne is csodálkozzunk ezen ezek az új eszmék arra tanítják a nőket, hogy min férfiak undorító medvedisznóemberek?
Hosszasan fejtegethetném még hogy milyen káros következményei lettek még ezeknek az új eszméknek. De inkább a megoldást mondom nektek…
Először is!
A tv ben/mozikban kéne olyan filmeket sugározni ahol igazi férfi ideálok a szereplők!
Nem azt mondom, hogy hozzuk vissza a két két szavas, kő agyú, macsó karaktereket a filmekbe…
De gondoljunk csak a The expendables a feláldozhatók című film sikerére. Ez a film eredetileg egy tréfának indult. Stallóne aztán úgy gondolta összehívja a régi akció sztárokat, és meglátjuk mi lesz. Végül akkora siker lett amire senki nem számított. Miért ez a nagy siker? Mert a film visszahozta azt ami mára hiányzik. A macsó karaktereket.
Tehát az első feladat az lenne, hogy jöjjenek vissza az igazi férfi karakterek. De legyenek is jóval összetettebbek, mint a 80 -as -90 es években….
Másodszor:
Nevetségessé kellene tenni a szingliség és a feminizmusnak ezt a fajta hirdetését!
Ezért a mondatomért most rengeteg feminista fog támadni. Tudom! De félreértés ne essék! Én nem vagyok antifeminista! De látható, hogy ezek a filmek már rég nem arról szólnak hogy a szegény nő el van nyomva, és harcol az egyenjugúságért. Ezek már arról szólnak, hogy megalázzák a férfiakat. Lenézik és gúnyolják őket!
Gondoljunk csak a Született feleségekrekre a férfi karakter azért lesz gyógyszerfüggő mert nem bírja elviselni hogy a nő hordja a nadrágot…
Tehát második lépésként, nevetségessé kell tenni a férfiak a gúnyoló filmeket!
És harmadszor:
Ezek a filmek azt is sugallják a nőknek és férfiaknak hogy kevés munkával magas pozícióba is eljuthatsz!
Tehát sokkal realisztikusabb történeteket kellerne mutatni. Ahol azt látnák, hogy milyen nehéz a valódi élet…
Ez lenne a három legfontosabb lépés De persze még hosszan sorolhatnám hogy mi mindent lehetne még tenni…. de azt hiszem már így is elég hosszú lett az írásom….
Dee nagyon férfiatlanok, néha rosszabbak a nőknél a korombeli pasik(már akik a környezetemben vannak)
Ezért is van az h sok fiatal csaj inkább a nála jóval idősebb éretebb, igazi férfiakhoz vonzódik jobban. Nem a csőnacis, copfos fiúkákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!