Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz és férfiatlan lenne, ha egy férfi így viselkedne? Milyen dolog, hogy velem is hasonló történt?
Láttam egy filmet és egy nagyon hasonló jelenetet láttam benne, ami megtörtént velem
https://www.youtube.com/watch?v=mClvN953giY
Megismerkedtem egy hasonló csinos nővel egy baráti társaságban. Felkísértem a lakására és hasonló módon megszabadult a ruháitól. Én hasonló módon nagyon zavarba jöttem és ilyen módon össze vissza kezdetem, beszélni és ijedtemben ott is hagytam. Olyan negatív dolog lenne ez?..... Ti mit csináltatok volna?
Erre nem lehet azt mondani, hogy nem az, mert kva gyalázatos ha valaki ennyire gyáva...
Olyan mintha valaki adna neked egy milliót erre megijedsz.
15 évesen sem csináltam volna ilyet, nem hogy felnőttként.
24/F
Férfiatlan lenne, hogy zavarba jössz? Férfiatlan lenne, hogy neked is vannak kételyeid, és érzéseid? Férfiatlan, ha egy pasi nem b*szik meg mindenkit?
Gratulálok, EMBERI LÉNY vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!