Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem férfiatlan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem férfiatlan a mai hímneműek nagy része?

Figyelt kérdés
A korosztály szinte mindegy is, de a fiatalok jobban élen járnak benne. És nemcsak külsőre gondolok, hanem viselkedésre, a dolgokhoz való hozzáállásukra. Tudom, általánosítok. De mit tegyek, amikor csupán kevés kivételbe botlok?
2018. nov. 23. 09:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%

Viselkedésre abszolút. Külsőre objektíven jól kinéző férfiak is.

Nyámnyila, tutyi-mutyi, bátortalan, szemlesütős, néma kuka, soroljam még?

2018. nov. 23. 09:50
 2/29 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg, aki nem bátortalan az egyszerűen bunkó és nem tudják hogy kell udvarolni.
2018. nov. 23. 10:07
 3/29 anonim ***** válasza:
44%
Ennyi baromságot összehordani. Netto általánosítás az egész. Változik a világ, a férfiak is vele változnak ennyi az egész. Azért férfiatlannak nevezni őket elég erős.
2018. nov. 23. 10:21
 4/29 anonim ***** válasza:
56%
Van sokféle férfi. Én emiatt nem idegesíteném magamat. Az, hogy ki hogyan értelmezi a férfiasságot, mit tekint annak mit nem az rohadtul változó. Szerintem vannak bőven "férfias" férfiak is több féle értelemben, de nem mindeni egyforma, ahogy régen sem volt.
2018. nov. 23. 10:33
 5/29 anonim ***** válasza:
36%

4:

Nem az számít, hogy kit minek nevezünk, vagy nem nevezünk. Egy férfi elég jól lemérheti a saját maga férfiasságát vagy férfiatlanságát azzal, hogy mennyire sikeres a nőknél.

2018. nov. 23. 10:50
 6/29 anonim ***** válasza:
54%

Én is ezt veszem észre.

A külső még szerintem hagyján, mert nyilván nem lehet férfias külsőt elvárni olyan férfiaktól, akik soha az életben nem végeztek fizikai munkát, de a viselkedés engem is elkeserít.

Amit én tapasztalok: sokan nem képesek kitanulni egy normális szakmát / elvégezni az egyetemet, amibe belekezdtek.

Nem törekednek az önállóságra.

Sokan nem képesek nőnél kezdeményezni (élőben).

Ha össze is jön egy kapcsolat, nem képesek a problémákról beszélni, inkább szó nélkül eltűnnek / elviselhetetlenül viselkednek, hogy a nő szakítson helyettük.

Lehet a feminizmusra fogni az összes ilyen dolgot, de ettől ez még tény. Könnyű úgy királynak lenni, hogy egy egész embercsoportot kizárunk a tanulásból és a munkából, de ez már a 21. század.

2018. nov. 23. 10:52
 7/29 anonim ***** válasza:
37%
7-es! Attól, hogy valaki nem főiskolára, vagy egyetemre járt, még lehet ffi, sőt!!! Sokkal férfiasabb az, aki nem az íróasztal mögött ül.
2018. nov. 23. 10:57
 8/29 anonim ***** válasza:
48%

Egyetértek. Férfiatlanok. Sokszor nekem kel inkább döntenem, mert a férfi képtelen rá.

De...csak az hibáztatja a nőket, aki képtelen férfi lenni egy nők nélküli világban is. Persze a nők sem szentek, sőt. De a saját balf#aszságodért csak te vagy felelős.

2018. nov. 23. 11:28
 9/29 anonim ***** válasza:
45%
De ...
2018. nov. 23. 11:38
 10/29 anonim ***** válasza:
62%

Azért azt is nézzük meg hogy mik az igények, a mai fiatalok terén.

Lehet látni minden nap, ezek a tipikus nyálas vagy én már nem tudom milyen fiú az ideál, a többire rá sem néznek. És ha valaki olyan merne hozzájuk szólni aki nem abba a kasztba tartozik, akkor egyből jön a flegmázás meg a bunkó stílus.

Persze lehet sírni hogy férfiatlanok, csak egy idő után megunjuk hogy nektek az min. ilyen magas, izmos, azért pénze is legyen pasik kellenek. Persze vannak kivételek de ez kevés.

Aztán lehet bárki bármilyen okos vagy értelmes, nem fog tudni kapcsolatot létesíteni.

Meg úgy komolyan mit vártok? A buszon meg a villamoson szóljanak hozzátok?...

És a kinézet nagyon-nagyon számít. Ha valamiért 10/6 alatti vagy kinézetre, akkor már esélytelen a dolog. Ti sem vagytok jobbak.

2018. nov. 23. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!