Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem szereti a kutya pózt?
Szerintem szégyenlős.
Habár én ezt szeretem így, imádom XD ha nincs akkor addig nem is leszek teljesen nyugodt.
Úgy vettem észre, hogy a férfire is jó hatással van, érzi hogy bíznak benne...és jobban is teljesít, mert nem azon kattog az agya most ez jó vagy nem vagy miért nem.
Egy kapcsolatban nincs ebben semmi személytelen szerintem. Akkor is megtudjak egymást csókolni, simogatni.
kutya pózban pont hogy mélyre hatol
lehet hogy úgy fájdalmas neki
24N
Vagy kenyelmetlenul erzi magat hogy feled van a feneke.
Vagy van olyan is hogy ebbe a pozba valaki puncipukizik es attol erzi magat kellemetlenul es inkabb nem akarja.
Köszi a válaszokat! Vagy arra is gondoltam hogy fél hogy nehogy véletlen elmenjek benne bár ez ugyanúgy fenn áll minden pózban, plusz tablettát is szed de mondjuk sosem engedi ennek ellenére hogy bele élvezzek.
Nyelvész kommentelőnek pedig *MIÉRT, így remélem megnyugszik a lelked, egyébként igazad van
Pedig tényleg tőle kellene megkérdezni!
Itt kaphatsz hülye válaszokat, pl. rossz tapasztalata van a kutyákkal, meg ilyen vaktában lövöldözős hülye válaszokat...
De az igazi okát csak a partnered tudja megmondani.
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!