Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő azért szereti inkább a hátulról pózokat (kutya, fordított lovagló, stb) mert szégyelli vagy nem szereti a mellét?
Szerintem ez hülyeség...
Igaz már rég volt ilyenben részem, de azért szerettem, mert:
Szóval ha hason fekszem és rám a szépfiú, akkor:
-Pont hogy az egyik kezét klasszul tudja a cicim alá tenni/fogni... Akár mindkét kezét...
-De a másik kezét inkább tegye a.... a csiklómra, na. Miközben kicsit oldalt felhúzom az egyik lábam...
(Ezeket persze egymással szembefordulva is lehet, de akkor nem olyan kényelmes... Amúgy gondolom kevés pasi olyan ügyes, hogy kéz nélkül egyben a csiklóhoz is érjen, szóval a kéz kell szembe fordulva is. Akkor meg jobb ha hason fekszem...;-))
-Az is jó, ha rámnehezedik valamelyest, és szorosan ölel, fejével csiklandózza a nyakam, mit tudom én.
-Egyetlen egy hátrány: én nem tudom átölelni, és csak ott fogom, hol érem....
Elég szemléletesen leírtam azt, amit mostanában nem gyakorlok? :D
40N
Dehogy azért! Hanem mert így mélyebbre tud menni a peniszevel a pasi:D Főleg ha behajlitott karon támaszkodik a lany kicsit popot bepucsitva. Nem hiszem,hogy van olyan aki azert választja ezt a pozt mert a melleit takargatja.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!