Akinek kerti kutyája van, de beengedi a házba is, és a kutya nem szeret bent lenni, az nem fél attól, hogy a kutyája nem is szereti?
Ez hülyeség, ha a kutya megszokja, hogy nem mehet be, akkor nem megy be..neki az a komfortos, ha kint lehet.
A kinti-benti tartású (mint az enyém) vagy azért nyafog, hogy bejöhessen vagy azért, hogy kiengedjem. Tök 8 neki, hogy te éppen hol vagy.
A kutya szereti a gazdáját, kötődik hozzá, de nem érzi, hogy a s.ggébe kell, hogy legyen (kivéve a terelőkutyák és a kölyökkutyák)
Nem félek :) Szeret, és kint mindig jön oda hozzám és folyton a sarkamban van. De ő nem szeret bent lenni. Meg is értem. Neki az a jó, ha futkározhat, szaladgálhat kötetlenül, a ház neki nem elég tér. Bent lefekszik és pihen, alszik.
Mint ahogy a cicák is imádnak szaladgálni, vadászni. Csak szobában sose tartanék cicát. Ő is egyébként aludni szeret bent.
Hát,nekem terelőkutyám van (9 éves mudi kan), de utál benn lenni. Akkora szőre van,melege van bent,és különben is,dolga van kint. Kb ezt látom rajta. Kiskorában sokat volt benn. Tud is benn viselkedni. De nem jön már be a házba. Én meg nem erőltetem.
Én hagyom,hogy ott legyen,ahol neki jó.
Nem feltétlenül ugatni megy. Nézelődik,fülel,stb. Nem mindig ugat.
Nem azért nem jön be,mert utál velünk lenni. Sőt!
Azért nem jön be,mert nem szeret lakásban lenni.
Szerintem ebben semmi érthetetlen nincsen.
Kérdező,van kutyád,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!