Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem szereti a kutya pózt?
Én sem szeretem
Személytelen
Nem látom közben a pasit
Első nem tudom 15 cm hossz körül van.
Utolsó: teljesen haszontalan válaszokra mért pazarlod a drága idődet? Nyilván megkérdeztem szex közben, hogy mért nem szereti de érdemleges választ nem kaptam
Van aki csak simán nem szereti. Amúgy meg kutyában sokszor jobban érzi a csaj, mint misszionáriusban. Lehet abban a pózban annyira érzékeny neki, hogy nem jó. Ami még lehet az az, hogy nem szeretné a fenekét feléd fordítani. Egyik exem pont azért nem szerette, mert nem akarta a fenekét úgy tartani, mert neki ez kényelmetlen volt érzelmileg.
A kicsi farokhoz ennek szerintem semmi köze :D
ThisIsNotHuman!
Az előzőnek az a baja, hogy a "mért" az mér ige múlt időben (Anikó tegnap este egy 20 centis farkat mért meg") , amit a kérdező kérdez az a "mIért" (angolul: why?).
Vagy csak volt egy kellemetlen élménye ebben a pózban és ezért nem akarja így..
De miértcnem kérdezedxmeg tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!