Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom ritkán kényeztet csak orálisan? Én pedig szeretném, és én is sűrűn csinálom neki!
Figyelt kérdés
Ő kb egy hónapba 1x - 2x, én meg kb heti 3x is. Én személyszerint imádom neki csiálnálni, plussz örömet is szerzek neki vele, mert élvezi ha csinálom..általában magamtól szoktam, de ha kifejezetten ő kéri, akkor se utasítom vissza. Ő is magától szokta csinálni,közbe dicserget is, de az a tapasztalatom, hogy csak "viszonzásképp"..nem azert, mert ő is akarná. Ritkán kérem,de ha igen, néha van 1-2kifogás..mi lehet a baj? Van olyan, aki alapból nem szereti csinálni? Az a baj, hogy igy mostanában már nekem is elmegy a kedvem attól, hogy én csináljam neki..pedig eddig szerettem..22/L2018. nov. 12. 19:13
11/11 anonim válasza:
Gyerekek térjünk vissza oda hogy valami miatt a kérdező párja nem szeret nyalni. Több mint valószínű hogy nem csak a kúp miatt mert ha csak az lenne a gond akkor szerintem finoman és nem sértve meg lehetne beszélni hogy a kúpot előjáték után helyezze fel a kérdező. Azt tanácsolom kedves kérdező hogy tényleg csak előjáték után helyezd fel és próbáljátok ki úgy. De sajnos van egy érzésem hogy nem akar majd akkor sem kényeztetni. De hátha. :) Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!