Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek szexelni, de olyan ritkán megyek el, mitől lehet?
Nagyon ritka, ha elmegyek, a szex jó, de nem értem miért, hallottam már arról, hogy , lelki problémáktól lehet, de valami más oka? Az is tudom, hogy rossz érzés ez a barátomnak, de jó is mert ő mindig elélvez.
21/L
Ez teljesen normalis. Csak a pasik hiszik azt, hogy a nok minden alkalommal elelveznek toluk, pedig loszart. Nem fogsz olyat talalni, aki maskent gondolja, mert mind egoista pocs. Baromsag, a nok sokszor csak eljatszak nekik az orgazmust, mert ugy egyszerubb.
Majd ha idosebb leszel, megtanulsz kiallni magadert, es teszel te is a sajat kielegulesedert. Pl segits be a kezeddel, ingereld kozben a csiklod, vagy kerd meg a sracot, hogy elotte oralisan kenyeztessen. Ne izgulj, fokozatosan jobb lesz, csak ne legyel szegyenlos, es tegyel is erte. :)
Es ne hallgass az ide irogato pasikra, nem is ertenek a nokhoz. :) Teljesen normalis az, ha magadtol 100%-ra kielegulsz, egy atlag ferfi pedig csak max 40%-ot hoz. Ez van, segiteni kell nekik, de ugy, hogy a k..urva nagy onerzetuk kozben ne seruljon. :)
6. Köszönöm
Nem mindig, de néha szoktam közben magamhoz nyúlni.
A barátom meg nem szeret kényeztetni, elvileg senkit sem szeretett előttem sem. Néha szokott, de ritka. Pedig tiszta vagyok és ápolom magam. Kérdeztem hogy nem tetszik - e. Azt mondta hogy, de neki nagyon, szimplán ennyi. Annyira nem is csinálja jól, de nem rossz. Pedig úgy tényleg könnyebb elmennem, ezt mondtam is neki ennek ellenére nem igazán csinálja, de nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!