Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom ritkán kényeztet csak
orálisan? Én pedig szeretném, és én is sűrűn
csinálom neki!
Figyelt kérdés
Ő kb egy hónapba 1x - 2x, én meg kb heti 3x is. Én személyszerint imádom neki csiálnálni, plussz örömet is szerzek neki vele, mert élvezi ha csinálom..általában magamtól szoktam, de ha kifejezetten ő kéri, akkor se utasítom vissza. Ő is magától szokta csinálni,közbe dicserget is, de az a tapasztalatom, hogy csak "viszonzásképp"..nem azert, mert ő is akarná. Ritkán kérem,de ha igen, néha van 1-2kifogás..mi lehet a baj? Van olyan, aki alapból nem szereti csinálni? Az a baj, hogy igy mostanában már nekem is elmegy a kedvem attól, hogy én csináljam neki..pedig eddig szerettem..22/L
Magamból indulok ki, én csak akkor tartózkodok a puncinyalástól..elég ciki ilyet megmondani!!
Más gond nem tudom mi lehetne..én éjjel nappal puncit tudnék nyalni
25F
2018. nov. 12. 19:27
2/11 anonim válasza:
Milyen kifogásai vannak?
2018. nov. 12. 19:29
3/11 anonim válasza:
MINDENT meg kell tudni beszélni egy jó kapcsolatban. :))
2018. nov. 12. 19:30
4/11 A kérdező kommentje:
Pharmatex hüvelykúpot használunk, és hogy annak nem kellemes az ize..amit aláirok, mert én is éreztem már rajta..
2018. nov. 12. 19:42
5/11 anonim válasza:
Vannak olyan pasik, akik simán csak nem szeretnek nyalni. Az én barátom is ilyen, volt belőle 1-2 konfliktus, de ha csinálja is, úgysem lesz olyan, mert ódzkodik tőle. Sajna felesleges erőltetni. Ha csak a pharmatex a baj, akkor csinálja azelőtt, mielőtt felrakjátok, és problem solved :)
2018. nov. 12. 20:09
6/11 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Először nyali fali aztán a kúp. Szerintem könnyebb is fel helyezni. Én nem értem az olyan pasikat akik nem szeretnek nyalni. Isteni dolog!!!!! De ki tudja biztos akad aki nem szereti de akkor ne várja vagy kérje hogy őt azért sz..ják. Ez az én véleményem.
35F
2018. nov. 12. 21:01
7/11 anonim válasza:
Tudod te milyen szar íze van a pharmatexnek? Egyszer kóstoltam, iszonyat. Ne csodálkozz rajta.
2018. nov. 12. 23:08
8/11 anonim válasza:
a kúp nem megbízható ugye tudod?
de miért nem nyalás után teszed fel, nem egyértelmű ez? nem is értem!!
2018. nov. 13. 01:36
9/11 anonim válasza:
Beszéld meg vele ezt, kérdezd meg tőle, hogy miért nem szereti csinálni. Minden a kommunikáción múlik, főleg ha higgadtan oldjátok meg.
Amúgy a Pharmatex tényleg nem megbízható, nem ismerős neked a "pharmatex-baba" kifejezés? Az íze is förtelmes, nem szívesen nyalnék így...
2018. nov. 14. 12:55
10/11 anonim válasza:
amúgy az nem csinál semmi bajt, ha valaki azt nyalogatja? mert ugye az nem szájba való, és ha oda kerül...?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!