Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előjáték alatt el szoktam menni annyira felizgulok, vagy ha akkor nem akkor amikor a szájával kenyeztet és ezért tartok is a szextől, ez normális? 18F
És hogyan tudnék ellene tenni ?
Mert így mindig csak halogatom a szexet és nem akarom, hogy a kapcsolatunk rovására menjen.
gyakorlás
és második menet.
18 évesen a legtöbb embernek simán megy a 2-3 menet, közben kis szünet.
pl ha elsülsz orálnál, akkor nyald őt és hamar megint fel fog állni, mehet is a menet
Hát csak úgy mondom. A barátomnak előttem vagy 5 nője volt én szűz voltam. Kb a 7-8. randiig bírtam ki h ne érjek hozzá. A pulcsi alatt megfogta a meztelen mellem, meg magához ölelt, én csak megcsókoltam és a karját simogattam. Ekkor élvezett a nadrágjába. Ez párszor még megtörtént, pedig tényleg tapasztalt volt. Utólag árulta el h mindig 4 alsógatyát vett fel nehogy meglássam a folyamatos merevedését és ha elélvezne legyen ami felfogja a cuccot..
Hát mit mondjak..halálra nevettem magam. De amikor ez megtörtént nem tartottam viccesnek, hanem iszonyat izgatónak és romantikusnak. Mármint azt h ennyire beindult.
Szoval no para, csak próbálj megnyugodni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!