Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az nagyon gáz ha egy lány még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz ha egy lány még szűz? (lassan 20 éves, és még barátja sem volt, sosem csókolózott)

Figyelt kérdés

2018. nov. 4. 20:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%
Nem gáz! De a mai világban elgondolkoztató!
2018. nov. 4. 20:51
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Ha itt egy rakás idegen azt mondja neked hogy ez gáz akkor annak fogod megélni? Sosem értettem az ilyen kérdéseket.

Éld a kis életed tanulj, fejleszd magad aztán előbb-utóbb majd megismersz valakit akibe beleszeretsz, és vele megéled ezeket. :)

19 évesen igazán nem kell kapuzárási pánikod legyen, hiszen most kezdesz csak el igazán élni. Nekem nagyon sok lány ismerősöm van akik 19-20 évesek már és szintén teljesen tapasztalatlanok. De ez nem hátrány meg nem is bűn. Sőt inkább érték hogy nem voltál egy olcsó cafka aki egyből szét tette a lábát valakinek 13 évesen.

Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, ne görcsölj rá erre mert ez nem probléma amit meg kell oldani csak egy állapot az életedben, egy átmeneti időszak ami majd elmúlik ha eljön az ideje.

20L

2018. nov. 4. 20:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz! Az a gáz, hogy belesulykolják a lányokba hogy az már gáz! És így belehajszolják szegényeket nem kellően megfontolt döntésekbe, lépésekbe! A szüzességem katona koromban vesztettem el! Szerintem gáz volt! 19-20 éves korom körül.:-)

F

2018. nov. 4. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:

20 évesen

kezdődik el az élet

nincs elkésve

nem értem h sokan miért irják azt h sok jóból kimarad

mennyivel jobb az ha valaki már 15 évesen fűvel fával?

20 éves korára már egy kiélt nagyravágyó pitsa lesz

. Szóval nyugi nem gáz

2018. nov. 4. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
16%

Lányként nem gaz az se ha 25 évesen szűz! Ellenben a fiúknál 18 felett már esélyes hogy életképtelen nyomorék. Jobb kimondani az igazat mint mellébeszélni nem ?

Lány vagyok !

2018. nov. 4. 23:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Én bárhányszor siettetni vagy erőltetni próbáltam az ezzel kapcsolatos dolgokat, kivétel nélkül mindig rosszul sültek el. Ebből kifolyólag például az első csókok egy kifejezettem szégyenteljes emlékként maradt meg. Szerintem ezekre a dolgokra megéri várni.
2018. nov. 4. 23:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem az.

Én 21 évesen csókolóztam először és akkor vesztettem el a szüzességem is, azóta is együtt vagyok azzal a sráccal.

Én nem bántam meg hogy így alakult.

Sokkal érettebb voltam, tudtam mit akarok, nem féltem, a szex is jó élményként maradt meg, tudtam mit csinálok és hogy jó, nem is fájt.

Szóval ezen nem kell aggódni, majd te is megtalálod azt a pasit, akivel ezeket az élményeket átélheted.

Amúgy én is ilyen voltam. Úgy gondoltam hogy nekem már soha nem lesz pasim.

Aztán az egyetemen találkoztam egy sráccal, akivel egy csomót beszélgettünk, úgy, hogy először szó se volt arról, hogy randizzunk vagy ilyesmi, szimpla barátság volt és abból lett szerelem kb fél év alatt.

2018. nov. 5. 14:02
 18/18 anonim válasza:
A leg jobb ilyen barátnöt szeretnék csak ma már ritka az ilyen
2018. nov. 5. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!