Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha egy lány még szűz? (lassan 20 éves, és még barátja sem volt, sosem csókolózott)
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 20:26
1/18 anonim válasza:
:(
Nem gáz csak szomorú vagyok miatta.. mert kimaradt sok jóból. De ő tudja mikor jön el az ideje:)
3/18 anonim válasza:
Nem maradtál ki semmi jóból
Nyilván nem volt szar életed eddig sem
Minden akkor történik, amikor eljön az ideje
Én 19 évesen csókolóztam először és 20 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem
4/18 anonim válasza:
Ha a saját választása akkor egyáltalán nem gáz. Ha ráeröltette valaki akkor igen.
5/18 anonim válasza:
Nem gáz de valami oka van! Vagy ha nincs semmi gond vele akkor megismerném!
6/18 anonim válasza:
3-as válaszoló oké, de azt nem mondtad hogy pasi vagy-e. Márpedig gyanús, hogy igen. Azért 20 körül az átlagos lányok már nem szoktak szüzek lenni.
7/18 dagadtférfi35 válasza:
Valószínűleg borzalmasan csúnya a család, ezért nem kell senkinek.
9/18 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, mondjuk tudni kellene az okokat is vagy hogy mi miért történt.
10/18 anonim válasza:
Miért írsz magadról E/3-ban???
Egyébkent az gáz inkább, hogy erről kérdések születnek, szóval nyilván a kérdező szerint gáz, de nem hajlandó valamiért változtatni. Na, ez a gáz... a nyafogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!