Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jön be jobban a pasiknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be jobban a pasiknak a kismellű barátnőm, mint én?

Figyelt kérdés
Ha ketten megyünk szórakozni, nála többen próbálkoznak be. Valamivel vékonyabb mint én, de én se vagyok kövér. Az arcunk szerintem hasonló "kategória".
2018. nov. 3. 19:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
🤣🤣🤣🤣
2018. nov. 3. 22:49
 22/25 anonim ***** válasza:
81%

A volt sulimban majdnem a legkisebb mellű lányba volt szerelmes a legtöbb pasi, pedig nem ő volt a legszebb. Olyan kiállása volt, ami az alkatától függetlenül lehengerelte a hímneműeket. Vagy erősebbek voltak a feromonjai. A legjobb barátnőm is ilyen, kismellű és anyám szerint kifejezetten csúnyácska, mégis akárhova megyünk, mindig van minimum egy pasi, aki szemet vet rá.

De ahogy mondani szokták, egy igazi nő nem a melleivel hódít.

2018. nov. 3. 23:29
 23/25 anonim ***** válasza:
57%

19, mert az arcról vagy popsiról nem küldhet képet mi?..

esetleg ha fekszenek egy matracon abból, hogy látnám a mellüket? gondolkodj már mielőtt ökörséget írsz

2018. nov. 4. 00:46
 24/25 anonim ***** válasza:
17%

de amúgy tök m1

a nagy mellűt cumiztatnám

a kis mellűt meg seggbe dugnám:)

2018. nov. 4. 00:47
 25/25 anonim ***** válasza:
84%

Nem sincsenek nagy melleim, inkább kisebbek, ennek ellenére világ életemben zsongtak körülöttem a férfiak (még most is, pedig házasságban élek). :)

A mellméret önmagában édes kevés. A lényeg, hogy egyébként összességében hogy nézel ki, illetve milyen a viselkedésed, a személyiséged, milyen vagy te magad. Csak ez számít, nem a mellméret.

2018. nov. 4. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!