Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jön be jobban a pasiknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be jobban a pasiknak a kismellű barátnőm, mint én?

Figyelt kérdés
Ha ketten megyünk szórakozni, nála többen próbálkoznak be. Valamivel vékonyabb mint én, de én se vagyok kövér. Az arcunk szerintem hasonló "kategória".
2018. nov. 3. 19:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Még a mellméreten van fennakadva🤣🤣
2018. nov. 3. 19:31
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nagyon is számít a mellméret - így nálam te vagy a nyerő!!!
2018. nov. 3. 19:47
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A "valamivel vékonyabb", lehet sokkal vékonyabb. Lehet, csak Te gondolod magatokat hasonló kategóriának. Lehet a barátnőd sokkal jobb csaj nálad.
2018. nov. 3. 19:57
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

dobj egy linket privátban, mindkettőtökről, de ne mond el, hogy ki kicsoda!

aztán a kép alapján elmondom, hogy kinek mi az erőssége..

de kép nélkül kisugárzásra tippelek.. esetleg arra, hogy a barátnőd cuki kislányos:)

2018. nov. 3. 20:21
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Lehet,mert ő lány. XD
2018. nov. 3. 21:28
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Egy nő nem csak a ciciből áll, mondom ezt nagycici kedvelőként.
2018. nov. 3. 21:33
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert jobb a segge
2018. nov. 3. 21:44
 18/25 anonim ***** válasza:
15%

őszinte leszek

én nekem nagy keblem van barátnőm képes két melltartót felvenni mert tényleg picinykó a cicije de már leszoktattam róla mert felesleges hazudni mert az a cicitartó lekerül majd.

És én azt vettem észre , hogy azért mennek hozzá hamrabb mert felém nem mernek közeledni a melleim miatt. Félnek kezdeményezni mert kicsit keményebb falatnak tűnök a nagy mellektől, nagyobb visszautasítási esélyt látnak bennem hol ott ő koppint le mindenkit. Vagy olt be mindenkit, bár mivel neki pici és nem érzik rajta az alfanőstény szerepét akire mindenki rámászna hamrabb próbálkoznak mert azthiszik a kutyának sem kell.

Furcsa nekem mert én aztán egy visszahúzódó személy vagyok :D nem az alfanőstény de ha meglátják a melleket akkor meg más jön le. Első benyomás más erre nem tudok mit mondani

2018. nov. 3. 21:45
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

#14 mekkora debil vagy...

1es lány Kis mell 2es lány nagy mell

Akkor mit ne mondjon el?!

2018. nov. 3. 21:46
 20/25 anonim ***** válasza:
21%

Te se vagy ám egoista.

2018. nov. 3. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!