Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jön be jobban a pasiknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be jobban a pasiknak a kismellű barátnőm, mint én?

Figyelt kérdés
Ha ketten megyünk szórakozni, nála többen próbálkoznak be. Valamivel vékonyabb mint én, de én se vagyok kövér. Az arcunk szerintem hasonló "kategória".
2018. nov. 3. 19:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet tudni.
2018. nov. 3. 19:13
 2/25 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is a kisebb cickos lanyok jonnek be :) De nemhiszem hogy csak ez az oka. Nagyon sokat szamit a kisugarzas is es hogy mennyire tunik vevonek az ismerkedesre
 3/25 anonim ***** válasza:
20%
Lehet ribisebben öltözik vagy simán nagyobb ribi mint te. Biztos te is jó nagy vagy, de ő nagyobb. Ez jöhet be a pasiknak. :)
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Kisugárzás kérdése.Miért olyan meglepő,hogy ő is tetszik valakinek?
2018. nov. 3. 19:14
 5/25 Optipolar ***** válasza:
84%
Lehet, hogy vonzóbb a személyisége, mint a tiéd. Nem a mellméret számít, hanem az összkép és hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik.
2018. nov. 3. 19:14
 6/25 anonim ***** válasza:
20%
Nekem bejössz ne aggódj! :)
2018. nov. 3. 19:16
 7/25 anonim ***** válasza:
91%
Lehet neki sokkal jobb a kisugárzàsa mint neked. Nem minden a külső!
2018. nov. 3. 19:17
 8/25 anonim ***** válasza:
88%

Miért tartottad fontosnak megjegyezni a mellméretét?

Nagyon jó barátnője lehetsz neki. Titokban lenézed, hogy kicsi a melle és mégis megnézik a pasik.

Nekem is ilyen barátnőim voltak. Voltak. :)

Ma már nem mérgezem magam ilyenekkel.

2018. nov. 3. 19:23
 9/25 anonim ***** válasza:
89%
Mert a mellméret nem minden! Az összhatás a lényeg! A viselkedés, a kisugárzás, a nyitottság, a pasikhoz való viszony!
2018. nov. 3. 19:25
 10/25 anonim ***** válasza:
86%
Miért . Az a kijelentés hogy hasonlóak vagytok elfogult és vagy igaz vagy sem . A test aránya hangsúlyok szem állása tekintet orr száj fogak mozgás öltözet személyes töltés számít . A mell meg fenék lehet akármilyen mert ruhánál nem derül ki meg a pásápp cucc a nyakig feltolja a semmi cickót . Lehet alapból dögösebb gátlástalanabb vagy szende naív és pont emiatt cseleznek vele .
2018. nov. 3. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!