Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta jön be a pasiknak ha szopizás közbe fogaznak a csajokPASIK ti hogy vagytok vele?
Figyelt kérdés
Barátommal együtt vagyunk 11hónapja lassan és multkor mikor fogaztam bocsánatot kértem mert úhy tudom hogy fájni szokott erre azt mondta nem fáj neko eggyáltalán és élvezi PASIK ti hogy vagytok vele?mm2018. okt. 14. 14:28
1/8 anonim válasza:
Ez személy függő , nekem sosem fájt erősen harapdálták rágták a derekát meg a makkot . Ez olyan mint a mellbimbó valaki csak csókolgatni engedi valaki vadul szívni valakit az izgat ha erősen ujjakkal összenyomják morzsolgatják .
3/8 anonim válasza:
Szerintem tudni kell jól fogazni és az a legtöbb pasit izgatja. Tapasztalat
4/8 anonim válasza:
Nekem nem jó ha fogazik szopásközbe!
5/8 anonim válasza:
Nekem volt egy lány, aki sokat fogazott és közben is fájt, de csak később éreztem igazán. Pokoli volt, 2-3napig fájdalomcsillapítón tengődtem és aludni sem tudtam, azt hittem maradandó károsodás is lesz belőle.
Úgyhogy ha legközelebb egy lány másodjára-harmadjára is fogaz, akkor inkább felejtsük el.
6/8 anonim válasza:
5-ös: Ne haragudj, férfi vagyok én is, de emiatt nem küldeném el a "barátnőmet".
Viccelsz? Szerinted normális lenne, hogy a barátnőd kidob, mert mondjuk 3 alkalomból 2-nél fájt neki ahogy csináltad? Pont erre van a kommunikáció, hogy megbeszéljétek ezt. Tanítható is, meg nem kötelező mindenkinek, hogy orál legyen.
7/8 anonim válasza:
Nem úgy értettem, hogy kidobom, hanem úgy, hogy akkor inkább hagyja abba.
8/8 anonim válasza:
Ez lánytol is függ, ki hogyan csinálja. Volt akinek többször is szoltam hogy ne fogazzon, de a mostani páromnak viszont mondtam is már hogy néha rá is haraphat hosszában, csak ne tul erősen. Szerintem izgato tud lenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!