Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tetszenek a pici mellű és fenekű, vékony lányok is?
A legtöbb pasinak ez az alkat jön be
Van aki “mindenevő” és van aki válogatós
Szerintem a legtöbb pasinak igaziból az ilyen alkat tetszik:
Csak ilyen lány kevés van, és a többségük nem is természetes. Kevés az a szerencsés, akinek csak mellre és fenékre megy a felesleg has és comb helyett.
Tetszik! Határozottan tetszik!
Gondolj csak bele! Nem vagyunk egyformák! Nem csak kivülről, de belülről sem! Nem egyforma a viselkedésünk, az ízlésünk, stb! És milyen unalmas lenne az élet! Bele értve a szexet is!
Nekem alapvetően igen. És szerintem sokaknak. Nekem szexben izgatóbb egy kis fenék.
De a szexuális oldalon túl. Egy vékonyabb alkatú férfihez jobban illik egy vékony lány. Most durva hasonlat lesz, de szerintem vannak testalkat típusok. Van aki ilyen ogre van aki meg mondjuk elf. És ezek kicsit furák egymás mellett. Bár akár ez is lehet izgalmas adott esetben.
Szóval ne izgulj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!