Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek mennyire tetszenek az ektomorf alkatú (magas, vékony) férfiak?
EKTOMORF TÍPUS
ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
Vékony, hosszúkás arc, magas homlok, keskeny csípő, hosszúkás hasfal, vékony, hosszú végtagok. Testzsírszázaléka minimális, izomzata gyenge, hízásra egyáltalán nem hajlamos, sőt, szinte képtelen.
Még mindig sajnálom a jövendőbeli gyereked..:(
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
A barátom pont ilyen alkatú és utálja. Akárhogy próbál, nem tud se hízni, se vastagítani. Sokszor kaptam már meg ismerősöktől az előző hozzászólók véleményét, hogy mellém valami kigyúrt pasast képzeltek, keressek már férfit, stb.
Erre pedig annyit tudok mondani, hogy én őt szeretem. Olyannak amilyen. Szerintem a személyiséget nem lehet lekörözni hatalmas bicepszekkel.
Nem az a probléma,hogy nem tudsz hízni,mert arról nem tehetsz,meg arról sem,hogy vékony vagy.
De miért nem lehet eljárni edzeni?Miért könnyebb itt sírni,ahelyett,hogy bevágódnál a terembe aztán megpróbálnál feltolni magadra pár kg izmot.
Köszönöm a válaszokat.
A korábbi hasonló kérdéseket nem én tettem fel, de látom másoknak is vannak ilyen problémái :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!