Ilyen lábakra hány év alatt lehet szert tenni ektomorf/vékony testalkattal?
Figyelt kérdés
Nem a testalkat számít, az mindenkinek más, és mindenkinek más az igénye, valaki már kétezer-ötszáz kilókalóriával tömegel, valakiknek minimum négyezer kell, hogy fejlődjön, ki kell tapasztalni személyre szabottan a táplálékigényt.
Egy hozzávetőleges időt szeretnék olvasni, hogy a semmiből nagyjából mégis mennyi idő alatt lehet az alábbi lábakat "elérni"?
Az utolsó nekem már elég durva:
2016. jún. 12. 18:35
1/47 Cortez70 válasza:
Első kb 1 év, utána több. A két utolsó képhez koxolni is kell és nem egy kúra, hanem évek melója.
2/47 anonim válasza:
most őszintén van aki szerint ez jól néz ki?
4/47 A kérdező kommentje:
Kösz Cortez! Tehát az első intenzív edzés, illetve személyre szabott, megfelelő táplálkozás mellett nagyjából egy év alatt elérhető, a második képen látható pedig körülbelül másfél-két év alatt megvan?
2016. jún. 12. 18:44
5/47 Cortez70 válasza:
Igen, de ez csak az én tippem, majd írnak mások is.
6/47 A kérdező kommentje:
Ok! :)
2016. jún. 12. 18:47
7/47 A kérdező kommentje:
Nekem az első három (talán még a negyedik is) igencsak tetszik!
2016. jún. 12. 18:47
8/47 anonim válasza:
jó, hát szerintem meg nem néz ki jól. természetellenes, már-már visszataszító.
9/47 A kérdező kommentje:
Csak a legutolsó (kettő). ;)
2016. jún. 12. 18:51
10/47 Cortez70 válasza:
Kinek mi. Ez a testépítés kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!