Vékony, ektomorf testalkatúnak mennyire kell figyelni az étrendet?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy nekem ki kéne számolni grammra pontosan a napi szénhidrát,fehérje mennyiséget,meg kaját mérni,ha nehezebben hízok akkor is?
Vagy ehetek mindent? Kb napi 4-5-ször eszek,még mellé jönne tömegnövelő.Így jó?
2016. jan. 21. 19:30
1/7 anonim válasza:
Egy a baj: ha nem, számolod, honnan tudod mennyi? És ha kevés nem fejlődsz, ilyen egyszerű.
2/7 Cortez70 válasza:
A fehérjét számolnod kellene, ch-ból meg majd többet tolsz, ha nem jön a tömeg. Zsír is kell.
5/7 anonim válasza:
nem értem az összefüggést... ha nehezen hizol pont azért kell számolni, hogy tudjad, hogy elérted-e azt a bizonyos mennyiséget, amennyitől már fejlődsz...
6/7 A kérdező kommentje:
Zsírt milyen kajákkal vigyek be?
Telített zsírok is fontosak? Mert valamennyit beviszek kajával,de szerintem telítetlen zsírsavat főleg,meg szedek mellé omega3-at.
2016. jan. 21. 20:41
7/7 anonim válasza:
Ha ektomorf vagy fontosabb szerintem a kaja. Az ektomorf valojaban annyit jelent hogy alulevő. Ha kiszamolnád mennyit eszel, rájönnél hogy nagyon keves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!