Ilyen lábakra hány év alatt lehet szert tenni ektomorf/vékony testalkattal?
Figyelt kérdés
Nem a testalkat számít, az mindenkinek más, és mindenkinek más az igénye, valaki már kétezer-ötszáz kilókalóriával tömegel, valakiknek minimum négyezer kell, hogy fejlődjön, ki kell tapasztalni személyre szabottan a táplálékigényt.
Egy hozzávetőleges időt szeretnék olvasni, hogy a semmiből nagyjából mégis mennyi idő alatt lehet az alábbi lábakat "elérni"?
Az utolsó nekem már elég durva:
2016. jún. 12. 18:35
11/47 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, kinek mi tetszik. Ez teljesen egyéni dolog. De ha már itt tartunk, az utolsó kettőn kívül mindegyik jó. :)
12/47 crudy válasza:
Szerintem ektomorfként több időre lesz szükség. Ektomezomorf vagyok de inkább hajlok az ekto felé és egy év alatt röhejesen keveset tudtam magamra pakolni. Persze az semmi mindegy h honnan kezded és az h milyen az alkatod és h mennyire figyelsz a kajára.
13/47 anonim válasza:
14/47 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam én is. Az első három teljesen jó, sőt!
2016. jún. 12. 19:28
15/47 anonim válasza:
hogy mit? csak elmondtam a véleményemet. vagy ide csak testépítők írhatnak?
16/47 Cortez70 válasza:
Hát ez az. Inkább nő lehet. ;)
17/47 A kérdező kommentje:
Azonban most már (akik válaszolni szeretnének) a fent kiírt kérdésre reagáljatok! :)
2016. jún. 12. 19:30
18/47 Cortez70 válasza:
Nem a kérdésre válaszoltál, hanem fikázni kezdtél. Mintha egyetemes igazság lenne a véleményed.
20/47 A kérdező kommentje:
Véleményező (feltehetőleg hölgy), nem kötekedésből, de nem csupán nem kérdezte senki, nem csupán nem a kiírt kérdésre válaszoltál, hanem még rosszul is látod (ha az elsők neked nem tetszenek). Az első pár teljesen rendben van, még csak nem is sok. :)
2016. jún. 12. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!