Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tetszenek a pici mellű és fenekű, vékony lányok is?
2018. okt. 14. 18:13
11/25 anonim válasza:
Az én csajomnak is elég pici a melle,viszont jó a segge meg a teste is!
Szivesen kipróbálnám duci csajokkal,hogy mikyenek!!😀
12/25 anonim válasza:
13/25 anonim válasza:
Nekem tetszik az általad linkelt kép. Bár tény, hogy a második kép a tökéletes.
14/25 RockyCellar válasza:
Nekem még az ettől vékonyabb is
15/25 anonim válasza:
Én akárhány pasival beszéltem, a 2.-at (mármint a felpumpált műnőket) nem szerették. Lehet, hogy vonzó a szemnek és masztinál jó rá gondolni, de amúgy igazán kevés pasinak jön be. Csak gyúrós, kondimániás, metroszexuális pasikról tudok, akiknek ez a mű homokóra alkat bejön.
Az én barátom imádja a kis melleimet, mert pont a tenyereibe illenek. Szerinte a nagy mell kiábrándító, mert megereszkedik, általában nem jár hozzá jó alkat és a nagymellűeknél gyakoribb a szalámi bimbó, ami szerinte undorító. Ő is az első lány képére voksolna.
16/25 anonim válasza:
A másodikat még masztinál is kerültem. Inkább az első vagy az annál is kisebbet.
17/25 anonim válasza:
Én kimondottan az ilyen lányokat keresem, mint amit linkeltél, és amit a 12. linkelt.
18/25 anonim válasza:
A második szörnyű azokkal a nagy sonkákkal.
19/25 anonim válasza:
A 2. csaj az mű, kár volt ide tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!