Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tetszenek a pici mellű és fenekű, vékony lányok is?
Igen, nekem kimondottan tetszenek. Nálam a mellméret az nem annyira fontos, nem zavar a kicsi. Egyedül a nagy nem tetszik (ki gondolta volna...? pedig nem vagyok egyedül :) ) Fenékből pedig szintúgy a kicsi és formás és nagy megint csak nem tetszik.
Igazából, ami nálam nagyon fontos az úgy az alak összességben: vékony legyen. Nincs olyan, hogy túl vékony egészséges keretek közt.
Amit linkeltél kérdésben kép: az + ahhoz hasonló alak mind 10/10 környékén vannak, illetve amit #12(18:53) linkelt szintúgy. Viszont, amit másodjára linkeltél (#3 válaszban) az talán, ha a 10/4-5-öt megüti nálam. Valahogy nem tartom azt az alakot vonzónak.
Még mielőtt valaki elkezdi taglalni: aki nekem tetszik az tetszik mind képen (valóságot tükröző), videóban, mind élőben és barátnőként/feleségként is egyaránt. Tehát lényegében az ideálom tart valamettől valameddig (pl vékonyságot illetően), azon kívül pedig már a nem tetsző kategória van, kik már nem igazán tudnak vonzani. Persze önmagában csak az alak nem elegendő, még kell mellé társulni egy szép arcnak és hát ha nem 1 éjszakásban gondolkozunk és nem abban gondolkozunk(!): akkor jó belső tulajdonságoknak is!
De ez az én véleményem, nem vagyunk egyformák, kinek mi tetszik. Sokaknak bejön a nagy fenék; óriási, lógós mell, netán férfiakat megszégyenítő izomzattal rendelkező nők és sorolhatnám. Bármilyen alakkal is rendelkezel mindig lesz olyan, aki(k)nek tetszik. A lényeg, hogy a párodnak vagy a te kiszemeltednek (feltéve ha van) tetsszél. Hogy neki mi az ízlése pedig jó kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!