Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek mekkora az idealis meret? Mennyire felelne meg az en meretem? 15/4.5? 18/F
Figyelt kérdés
Tudom hogy mindenhol az atalgot 13-15cn korul mondjak de mindenkinek mas jon be nektek mekkora az idealis?2018. nov. 1. 15:40
21/25 anonim válasza:
he84 te annyit hazudsz, hogy lassan aggódnod kellene a látásod miatt. Ütöd a szavaiddal, a korábbi kommentjeidet, plusz egyedül csak te vagy itt aki isteníti a kicsi 12cm-es minipéniszkéket.. A nők többségét nem te képviseled..
22/25 he84 válasza:
Nem hazudok, nem keveredtem ellentmondásba, mindig is igazat mondtam/mondok, mindig őszinte voltam/vagyok és tapasztalatból is beszélek! Csak mert te elrontottál valamit több nőnél, ne én legyek a hibás és ne keseríts el pluszba más kisebb péniszű férfiakat! Majdnem mindig ezt csinálod, eléggé szánalmas,... Nem a nők többsége nem szereti a kisebb péniszt, hanem néhányan nem nem, de nem a többség. Ha meg annyian nem szeretik, az nem a péniszről szól főleg, hanem az abból adódó frusztráció, előre ítélve történő félés és könnyű feladás miatt némely kis péniszű férfiak részéről. Nem kell feladni, igyekezni kell és inkább emberileg, hozzáállásilag kell rendben lenni, nem pedig egy méreten ennyit izgulni, majd elmenekülve depisen feladni, hanem így kell megállni a helyet. Na meg nem csakis péniszzel lehet jó a szex, van néhány más módja is. Bár ezt sajnos némelyik férfi nehezen érti meg, láthatóan te is. Nem szeretnék vitát, de akkor te is hagyj engem békén!
23/25 anonim válasza:
ma 18:51 te kezdted az egészet He84, én hozzád sem szóltam. Kettőnk közül te vagy az ártalmasabb, mert hazudsz, hogy a nők többségének nem gond a kis méret, mert az. A kérdezőnek szerencséje van mert nem tartozik bele a kicsi és használhatatlan 12cm-esek klubjába.. Ha a szerinted annyira propagált nevetséges 12cm lenne a valós átlag, ami persze nem az, akkor miért van kinn napi szinten 10 kérdés, ami úgy kezdődik, hogy csak 12cm a péniszkém ez valóban elég lesz a nőknek hm??
24/25 anonim válasza:
A nők többsége jobban élvezi a kisebb méretet, mert az nem fáj.
22/N
25/25 he84 válasza:
Nem hazudok, igenis mindig őszinte voltam/vagyok és leszek! A te bajod, téged minősít, ha nem hiszel nekem! Te már rég elkezdted ezzel dobálni az itteni férfiakat hónapok óta lelombozva, nem én! Igenis jobb a kisebb, mint a túl nagy! Csak mert valami nem átlag, attól még lehet jó,...! Csak mert neked több bajod volt és nem álltál hozzá jól, ne szenvedjen itt pluszba miattad a többi férfi is! És más nő is nyilatkozott, hogy jobb a kicsi a nagyhoz képest! Nyilván akadnak olyan kicsi péniszű férfiak is, akiknek nem jön össze, mert vagy nem próbálkoztak jól és túlzottan alábecsülték magukat a nők miatt, ami taszító, vagy rossz, felszínes nőt fogtak ki és itt gyűlnek össze, ezért írnak itt. Ez nem azt jelenti, hogy akkor a világon mindenhol ugyanígy ez a helyzet! Na meg Ázsiában sokkal több a kis péniszű férfi, mégis szexelnek, szaporodnak gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!