Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változik még a pénisz méretem?
Figyelt kérdés
14cm most, 20éves vagyok2018. júl. 29. 19:09
1/12 anonim válasza:
Nem valószínű, de ne aggódj ez teljesen átlagos méret.
2/12 anonim válasza:
Nemigazán. De ez átlag: szóval komoly gondod nem lesz vele.
4/12 anonim válasza:
Kis szerencsével az átlag alja, ha tartozik hozzá 4-4,5cm vastagság akkor legalább neked szerencséd van...
5/12 anonim válasza:
4. Az átlag 13-16 cm között van és ez a magyar.
6/12 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy az átlag alja a 14cm.. Ha nekem ekkora lenne, nem lenne gondom, ill a a fentebb leírt vastagsággal kombóval. Lehet itt hazudozni, a méret igenis lényeg, baromi gáz a mini 12-eskével maszatolgatni, ami mellé még vékony is...
7/12 anonim válasza:
A méret baromira nem lényeg, a nők többsége úgy se képes aktus közben elélvezni, csak nyalással meg ujjazással.
Ja meg elég hozzá az ujjad is pedig az nincs 13 cm.
8/12 anonim válasza:
Már nem fog változni, átlagban 15 éves korig nő.
9/12 anonim válasza:
7# A két kijelentésed mire alapozod? Miért ne számítana a méret? Nem mind1 hogy 10centist vagy egy 20centist teszel be valakinek. Illetve a nők el tudnak menni aktus közben is, csak mondjuk kell egy jó technika, kitartás meg méret is hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!