Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós és lelkibeteg lettem a méretem miatt! Van még aki így járt? Mi a fenét csináljak?
Írj rá az itteni "túl szűk" csajokra! (keresés)
Imádni fognak! De ha nincs ennyi eszed magadtól fölösleges egyetemre járnod! :-)
Mekkora?
Szard le az embereket
És nem az a lényeg h mekkora hanem az h jól csináld
És ne depizz be emiatt kérlek
Ember.
Jártál egy csajjal de azért orgiázni akartál és mást megdugni?
Nem is csodálom hogy a csaj szakított veled...
Amúgy meg az én pasimnak 12 centis van és mellette még kövér is, mégis mellette vagyok, mert a személyisége mindent kompenzál,rettentő művelt, hozzám hasonló az értékrendje, attól függetlenül, hogy kövér, ad magára, rendesen tisztálkodik, normálisan öltözik stb(sajnos tapasztalataim szerint ez se alap mindenkinél) és lehet nincs 25 centis farka, mégis **urvajó vele a szexuális életem, mert van előjáték, jó sok, utójáték, nem 5 perc vele a szex, és mindig alap, hogy ha ő elmegy, én is.
Ráadásul nyitott is, van egy csomó játékunk, amivel feldubhatjuk a szexuális életünket stb...
Nem a farkad mérete számít, ez csak kifogás...
Hanem az, hogy milyen vagy.
Egy depresszív, alkoholista pasi tényleg nem kell senkinek...
Áruld már el hogy fér bele a kapcsolatba hogy te orgiákon veszel részt? Ez azért elég érdekes.
Na de hogy segítsek is. Nagyon jól figyelj ide, ezt le kell sza**i. Őszintén mondom neked hogy ez semmit nem jelent.
Meg fogod találni te is azt aki veled akar lenni majd minden egyéb testi adottságododtól függetlenul.
Inkabb arra gondolj hogy az eddigiek is tapasztalatok voltak, kissé fájdalmas ugyan de az élet ilyen. Egyébként csak ezért ha igazán szeret a csaj nem fog szakítani. Gondolom máshogy kielégítetted, nem? A lényeg hogy én ezért nem hagynám el a páromat akit szeretek.
Viszont az én szememben inkább aggasztóbb az alkoholos dolog.. Ezzel kell kezdeni valamit. Én javaslom hogy menj el egy pszichológushoz, hidd el segíteni fog.
25N
Tesó nem unod még ezt a vékonypocs storyt?
Ennyi hülyeséget kitalálni, ez már fáj...
Nekem még egy csajom se volt, 35 évesen a kispénisz komplexusom miatt, nem hogy egyetem, meg 3 csaj, meg orgia, stb...
Én se hiszem hogy a csajok szeretik a kicsit és főleg a vékonyat, de te egyszerűen kretén vagy. Ez van ezt kell szeretni. Igy jártál, igyál , drogozz, vagy csajozz , tök mindegy de az hogy itt picsogsz a többi kreténnek az egyszerűen szánalmas. Törödj bele hogy kicsi a f@$zod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!