Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak pszichiátriai segítségre van szüksége. Hogy vegyem rá? Depressziós és elsírta magát nekem és elmondta hogy az a baja hogy hiányzik neki az ovi, meg a gyerekkora, meg a családja (széthullott).21L ő 23f
Meg tudom érteni a barátodat, hogy visszavágyik azokba az időkbe, amikor te még nem voltál vele.
24/L
Szia, volt egy ilyen kapcsolatom, csak lányban. Párhuzamosan voltak ilyenjei, hogy nem mer megnőni (ugyanebben a korban mint te), meg egy tucatnyi fóbia (amit most nem írok) ami állandó beteges hisztériához vezetett, na meg a végén rendszeresen én lettem keresztre feszítve mindenért, ettől függetlenül hogy nem tehetek többet azon kívül hogy meghallgatom és türelmes vagyok.
Nekem azt mondták páran, hogy borderline gyanús. Nem, nem javult meg, 15 hónap alatt végül csak engem tett majdnem tönkre. Ahogy írtad, szakmai segítségre van szüksége, de az ilyenre nincs gyógyszer, csak a tünet csökkentése. A legjobb amit tehetsz, ha elengeded, nem viccelek. Próbálj meg segíteni, de ha semmi nem tud változni, akkor döglött ló.
Belépett a Nagybetűséletbe és rájött hogy amire vágyott régen hogy felnőtt legyen nem mese habbal és nem gyerekjáték.
Én is néha visszasírom a Gimit és újra kezdenèm mert most jövök rá hogy mennyire ellébecoltam az éveimet. De azért nem vagyok miatta depis.
Azért vágyik az ovis korára mert akkor gondolom még minden jó volt együtt volt a család nem érezte ezt az ürességet
És igen segítségre van szüksége de nem ilyen hozzáállásal hogy azt mondod "menjen vissza a bölcsibe" hol van benned az Empátia? Nem tudod mi zajlik e lelkében
Egyik ismerősöm annyira bele betegedett ebbe hogy Pelenka fétise lett végűl önként vonúl be a "zártosztályra" és egésznap pelenkában van csörgő van a kezében cumi lóg a szájából.
Gagyog mint egy kided nagyon leépűlt pedig egy anyanyelvi szinten 2 nyelven beszélő srácról beszélünk akinek 3 diplomája van jó állása volt. És idáig jutott. Szívem szakad meg érte. De rajta már nem lehet segíteni. Gyógyszerektől csak egy vegetáló agyhalott lett akinek folyik a nyála és aut se tudja hogy létezik e.
Borzalmas emberi sorsok vannak. És nem is gondolnà az ember hogy hova fajúlhat ha nem kap időben segítséget az ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!