Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy szuz, depresszios sraccal, akinek a libidojat nyugtatol es antidepresszansok szedig? Hogy hozzam ki a helyzetbol a maximumot, hogy viszonylag okes szexualis eletnk legyen?
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne most ebben az állapotban ráerőltetni a szexualitást. Ha önmagát sem tudja elfogadni, akkor csak feszültséget fog teremteni köztetek, emiatt én félretenném egy jó időre. Egyelőre azt kellene elérned, hogy merjen előtted önmaga lenni - ne a barátnője akarj lenni egyelőre, hanem a bizalmasa, akiben tudja, hogy megbízhat és rád bízhatja a legmélyebb titkait is. Érezze, hogy számíthat rád, hogy mellette vagy és nincs egyedül. Ha ezek megvannak, akkor lehet továbblépni és akkor lehetsz majd a barátnője.
23/F
Koszonom elso, akkor jo ideig nem lesz szex, viszont o akarja annyira, hogy a baratnoje legyek.
Masodik: igen, peddignel, meg mondta, hogy ha maganak csimalja akkoris nehezen megy, elvileg ez egy mellekhatas
Akkor ez nem egy szexközpontú kapcsolat lesz, ennyi.
Viszont a gátlásosságot simán tudod orvosolni, ha sokat vagytok együtt, sok programot szerveztek, akkor biztosan meg fog nyílni.
Ha most kidobod, vagy emiatt azt mondod, hogy még nem leszel a barátnője, az még jobban a szakadékba lökné csak, és nem lenne fair tőled, mivel gondolom tudtad, hogy mibe vágsz bele.
Bár én még nem hallottam volna, hogy a népszerűbb antidepresszánsok, xanax, frontin stb. bármi ilyesmit csinálnának...
Érdemes lenne orvos véleményét kikérni, egyáltalán nem ciki, vagy megnézni, hogy ha esetleg 1 hétig nem maszturbál vagy pettingeltek, akkor a szex mennyire menne neki, mennyire szökne fel a libidója, ha így elhúzná a dolgot.
Koszonom a valaszokat (a priviket is!),meg hogy mindenki ennyire segitokesz gyk-s szinvonalhoz kepest. Nem xanaxot szed, igaza van az utolso valaszolonak, az nyugtato. Pontosan nem tudom, hogy mit szed, csak hogy napi ketszer, kicsit feszelyezve erzi magat ettol a tematol, bar ha megkerem mesel rola, de megsem szeretnem eroltetni, mert eleg friss a dolog.
Egyebkent nem, nem tudtam, hogy o ilyen, nyilvan senki sem ezzel kezdi az ismerkedest, vagy az elso randit, ugy tudtam meg, amikor en meseltem neki a nehezebb korszakaimrol, akkor meg mar megkedveltem annyira, hogy ne erdekeljen ez a betegsege, vagyis hogy ne riasszon el. Elhagyni semmifelekepp nem szeretnem, azzal szerintem egy eletre tonkretennem, mint mondtam amugyis nagyon gatlasos.
Irta valaki, hogy akkor ez nem egy szexkozpontu kapcsolat lesz. Az a gond, hogy nekem ez viszont eleg fontos lenne. Van ra remeny hogyha nem is most, de egy ev mulva pl rendes, kielegito szexualis eletet eljunk akar heti 4-5 menettel?
Inkább a saját életedet teszed tönkre, mert ha elhagyod akkor az ő életét teszed tönkre?
Pedig jobban jársz, ha gyorsan elfelejted.
Évekig éltem pánikbeteg lánnyal, hidd el nem egyszerű.
Még az elején könyebb lesz szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!