Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet kezdeni egy szuz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy szuz, depresszios sraccal, akinek a libidojat nyugtatol es antidepresszansok szedig? Hogy hozzam ki a helyzetbol a maximumot, hogy viszonylag okes szexualis eletnk legyen?

Figyelt kérdés
Friss kapvsolst, amugyis felenk, gatlasos. Ezenkivul nagyon nehezen megy el az antidepredszans mellekhatasakent. Mivel meg nem voltam ilyen helyzetben ezert barmilyen tanacsot elfogadok, pl hogyan biztassam, hogyan legyek minel kivanatosabb hogy noveljuk a libidojat, valamint hogy "huzzam az agyat",hogy annyira fel legyen izgatva, hogy el tudjon menni. Komoly valaszokat szeretnek, nem ilyen miert vagy vele jellegueket(mert ot szeretem). Koszonom annak, aki segit, esetleg megosztja a tapasztalatait :)

2017. szept. 13. 22:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem akarom tonkretenni miatta az eletem, ha ugy erzem, hogy en is inkabb egyre bedepizek mellette es csak lehuz nyilvan lepni fogok, de egyelore meg semmi ilyet nem erzek.

Pszichologusnal volt, o mondta, hogy ezen mar nem tud segíteni, ide mar pszichiater kell. De lehet, hogy mondom neki, hogy probalja meg megegyszer, mert tudom, hogy nem mondott el neki mindent.

2017. szept. 14. 12:12
 12/12 anonim ***** válasza:
92%

Mindenki úgy b@ssza el az életét ahogy akarja.

Én csak jóindulatból mondtam hogy felejtsd el gyorsan, tapasztalatból.

Nagyon ritka ha kigyógyul valaki belőle, és ha eltelik pár év, pláne nem lesz szived elhagyni.

Nem tudbnak emberek közé menni, felejtd el minden nyilvános helyet, mozit, bevásárlást, stb.

És a gyógyszerek sem segítenek, egy idő után immunis lesz rá.

Annyi ember van még rajta kívül kislány...

2017. szept. 14. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!