Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám a párom rávenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám a párom rávenni a mélytorkozásra? Nincs baj, az oralsexel csak nem kabjabe tövig! Pedig nincs nagy méretem,17cm! Kb a feléig tudja bekapni, után már nem megy neki! Pedig szokta próbáni, és akarja is csak nem megy neki! Szerintetek? 31/F

Figyelt kérdés
2018. okt. 9. 21:05
1 2 3
 1/21 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
85%
Hagyd el.
2018. okt. 9. 21:07
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Gáz,nyomd be neki lassan meglátod tetszeni fog neki
2018. okt. 9. 21:12
 3/21 anonim ***** válasza:
53%
Ha akarja gyakorlással menni fog neki. Az én páromé is kb 16-8 centi lehet. Az elején alig bírtam vele, öklendeztem, fuldokoltam, de akartam, szóval gyakoroltam. Mindig picit jobban, picit mélyebbre stb. Ma már teljesen letojom öklendezés, fuldoklás nélkül, szóval ha akarja, akkor meg lehet tanulni. De ha nem akarja, csak te szeretnéd akkor semmiképpen se erőltesd!!
2018. okt. 9. 21:13
 4/21 A kérdező kommentje:
3-as!Akarja csak nem megy!!De nem adja föl!!És kösszi!
2018. okt. 9. 21:19
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Gyakorolj egy olyan vastag cukkínin, mint a farkad, és ha már megy ügyesen, fogazás, öklendezés és begörcsölő állkapocs nélkül 17 cm mélyen kb. annyi ideig, amennyi idő alatt te elélvezel orális szexnél, akkor add át a párodnak a technikai trükköket.
2018. okt. 9. 21:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
31 évesen azért már illene ismerni alapvető szavak jelentését... Ha rá akarod venni, az azt jelenti, hogy ő nem akarja, de te erőlteted. Írod, hogy ő próbálkozik, de NEM KÉPES RÁ. Akkor nem fogod tudni rávenni, hiszen nem rajta múlik, hogy nem megy... Nem mindenkinek való ez ám.
2018. okt. 9. 21:42
 7/21 anonim ***** válasza:
70%
Oralsex, kabjabe, kösszi...
2018. okt. 9. 21:47
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincs hogy nem megy neki! Megfogod a fejét erősen, fetszed a farkad és tövig nyomod neki. Fog öklendezni, hányni, meg mittumén de ne foglalkozz vele csak toljad bele amíg el nem élvezel, Majd megszokja. Úgy kell neki ha marad veled! Megérdemli!
2018. okt. 9. 22:39
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!Tényleg nem kötözködni akarok.De az a 17cm nem kevés.

Nekem már a 15 is nagy nehezen megy.Pedig én is szeretek orálozni és szeretem amennyire mélyen csak lehet, tövig bekapni.

De ez nekem se menne.Ne erőltesd szegényt!

Vegyél a boltban egy lecsó kolbászt, és próbálj már meg bevenni belőle 17cm-t.

Szerintem a te szemed is kigúvadna. :)

Érezd át mit vársz el a barátnődtől.

22/l

2018. okt. 9. 22:43
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha fizikailag nem megy neki, akkor minek erőlteted? ENNYIRE fontos neked a dolog? Ezerféleképpen ki lehet elégülni úgy, ami nem kellemetlen a társadnak.

Kíváncsi vagyok, hogy te milyen kellemetlenségeket vállalsz be érte...

2018. okt. 9. 22:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!