Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » SUB srácok, ti belemennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SUB srácok, ti belemennétek ilyenbe a domina kérésére?

Figyelt kérdés
Egy dominával beszélgetek, normálisnak tűnik, de nem mutatott képeket, igaz azt ki is írta a profilján. Illetve azt akarja, hogy mielőtt találkozok vele találkozzak másik PASIVAL! Az alázna vagy én őt az még nem tiszta. Viszont nem vonzanak a pasik. De izgat az a rész, hogy a domina parancsára teszek valamit, de nekem fura hogy nem lesz ott. Viszont az is bennem van, hogy tele kamusokkal a net. Domina terén meg akiket látok a nagyja fizetős vagy nem is válaszol.
tegnapelőtt 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Fix kamuxd
tegnapelőtt 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
De találkozol a "dominával akivel beszélgetsz! Csak jelenhelyzetben, a dominának töke van ha érted. Ergo 2 in one?
tegnapelőtt 11:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő csak egy meleg pasi nem domina aki igy pasizik.
tegnapelőtt 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ilyenbe én is belefutottam amikor már kétségbeesetten kerestem dominát. Én annyira hülye voltam hogy elmentem végül egy ilyen talira.

A csávó megszopatott megalázott stb., amikor fenékbe akart rakni mondtam a menekülőszót, amit végül betartott, szóval szerencsém volt, de eléggé kiakadt és ordibált, és elárulta hogy ő adta ki magát dominának. Erre közöltem vele h feljelentem és elhúztam a csíkot. De végül nyúl voltam bemenni a rendőrségre sajnos, azóta már sikerült lezárni magamban a dolgot (egyébként úgy, hogy elkezdtem rendes dominához járni, többet ért nekem mint a pszichológus).

tegnapelőtt 12:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ma 12:00

Durva hogy mennyire el voltál keseredve.. :-(

tegnapelőtt 12:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom mitől lett divat a dominál közt ez. Én belementem. 3 ilyen talin aláztam pasit. A csaj aztán 4 taliba ment bele velem.
tegnapelőtt 12:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Rutinos. Valós szadista nőként mondom h ez kamu

Birkának néz

N31

tegnapelőtt 12:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt mérlegeld mi fér bele. Max lecke lesz. Egyébként az hogy divat erős. 3 ilyenbe futottam bele de nem mentem bele. Megjegyzem értem a logika mi mögötte. Hisz ez is egy teszt. A döntést ne másra bízd. Ha belefér nyomjad.
tegnapelőtt 14:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a vegyes válaszokat. Pár privit küldtem..
tegnapelőtt 15:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha már csak megfordul a fejedben, hogy belemész, akkor már van benned egy minimális biszex hajlam... akkor meg vagy menj bele, de sokkal egyszerűbb ha eleve srácot keresel, mert abból sokkal több van domináns mint nőből.

Én is egy ilyen csaló hatására jöttem rá, hogy bár romantikus kapcsolat és a homo szex is nagyon taszít, de a klasszik BDSM-et el tudom képzelni férfival is. Alázás, fizikai büntetések, bezárás, és nevelés. Ezeket egy férfitól is megkapod, úgy hogy nem a szexuális részen van a hangsúly.

Én így találtam rá a Mesteremre akihez immár 3 éve járok. Ő egyben a személyi edzőm is hiszen keményen és következetesen megbüntet ha eltérnék a közösen megbeszélt edzéstervtől vagy étrendtől. Minden hétvégén takarítok és kisebb házkörüli munkát, felújításokat végzek nála, a nyaralójában vagy az ismerőseinél, szomszédainál (természetesen ingyen).

tegnapelőtt 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!