Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív srácok: belemennétek hogy egy teljes évig egy Domina úrnőt szolgáljatok?
Fél évig Angliában voltam és elmentem pár dominához. Az egyiknél lett volna ilyenre (is) lehetőség. Igazából több okból szóba se jöhet, de szórakoztat a kérdés, h vajon ki menne bele. Persze én is eljátszottam a gondolattal.
A feladatok igazából változatosak. Van lehetőség h munkába járj, de arra is h ott töltsd minden idődet. Takarítanod kell a lakását, studiót, bevásárolni, a játékszereket tisztítani. A legfőbb feladat h néha a szeánszokon is részt kell venni (természetesen mint szenvedő fél) különféle publikus eseményeken is megjelenni akár (ott több ilyen vna mint nálunk). Ha dolgozol közbe, a kereseted le kell adni az Úrnőnek, és persze a nap bizonyos részét bezárva töltöd. És ezenfelül pedig bármi ami szóba jöhet, és ami eszébe jut. Ha telefonál, ugranod kell rögtön. Persze a legjobb, ha sofőr, szakács, takarító is vagy egyszemélyben. Nem kell nonstop ott lenned, de pl bármikor benne lehet a pakliban h (mondjuk büntetésből) hetekig egy szűk ketrecbe vagy bezárva. Bármi történhet (persze bizztonsági szó van, nyilván).
Az említett Úrnőnek amúgy több ilyen full-time subja is van. Még az is lehet, hogy akkor is ott voltak bezárva az egyik szobában, bár ezt nemtom :D
De amúgy van egy "próbaidő" (1-2 hét talán?) ami alatt kiderül h a sub érdemes-e egyáltalán arra h szolgálja az Úrnőjét. Ennyit tudtam meg, aztán eljöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!