Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domina kedvéért te belemennél?
Figyelt kérdés
Abba, hogy pasi kényeztesse a farkad vagy te a pasiét verd pl? Ezt akarja ugyanis egy domina akivel dumáltam.2024. júl. 8. 11:32
3/18 anonim válasza:
Engem már dugatott egy szexi domina a meleg haverjával. Aztán megpofozott mert nem szoptam elég élvezettel. Imádtam...
4/18 anonim válasza:
Kihagyom.
Ez a kérdés nem a „Heteroszexualitás” kategóriába tartozik.
5/18 anonim válasza:
Aki bármire nemet mer mondani az Úrnőjének, az nem is igazi sub. A sub átengedi az irányítast, a domináns rendelkezik a testével. Ha arra utasít, hogy szopj, akkor szopsz! Ha arra, hogy hajolj be, akkor engedelmesen tartod a segged, hogy megkúrják. Te akkor vagy boldog ha az Úrnőd elégedett, ha mégsem akkor valamit rosszul csinálsz. Leginkabb mindent... 😄
9/18 anonim válasza:
Nem is igazán értem. A dominának az a dolga, hogy olyanokat követlejen, amiket az alany magától nem tenne meg. Le kell dominálnia, meg kell aláznia. Ezért kapja a fizetését. Minek jár az olyan dominához, aki nem akar engedelmeskedni?
10/18 anonim válasza:
Örülök hogy nem csak szerintem van úgy hogy pont az a lényeg hogy a domina diktál még akkor is ha nem jön be amit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!