Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem annyira vészes perverzió? Barátotok kedvéért belemennétek egyszer?
2 olyan dolog van, ami nagyon izgatja a fantáziám. Az egyik a kényszerfrancia, a másik pedig az anális szex.
Volt pár barátnőm, de volt aki nem szerette volna, volt akinek nem is mondtam. Ha a barátotok megkérne rá, akkor belemennétek legalább egyszer? Ezek nem teljesíthetetlen vágyak?
Korotokat kérlek írjátok le! Köszönöm
Nem. Ha egyszer megteszem, utána mindig kérné.
Análba egyszer belementem, nem kérésre, hanem spontán dolog volt, ő elkezdte én meg hagytam, mert kíváncsi voltam milyen (nyilván leállíthattam volna ha kellemetlen). De nem jött be, nem volt jó, szóval ezek után hanyagoljuk. Amúgy én sem tudom mi az a kényszerfrancia, de ha már kényszer akkor biztos hogy nem mennék bele.
Anal szexben akkor vagyok benne ha vékony kuki
De amúgy nem gáz
Nem túl vészes és nem perverzió, hanem hangulat, kedv és affinitás kérdése. Ettől a nők többsége még nem szereti az anált.
Megjegyzés, tanács: ne azért legyél valakivel mert ezt-azt megteszi a szexben, hanem azért mert szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!