Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti belemennétek a "nem akarom" szerepjátékba a barátnőtök kedvéért?
Tiltakozna a szex ellen, nemet mondana de valójában szeretné.
Le kéne húzni a ruháit, lefogni, stb.
Egy bizonyos jelszóval állítana le titeket, ha valójában nem akarja.
Bevállalnátok a kedvéért?
Titeket is izgatna?
Biztonsági szónak hívják a jelszót és jó megjegyezni. :)
Amúgy simán, szerintem ez a pasikat is izgatja valamilyen szinten.
Nincs rá szabály, nem lehet előre megmondani, hogy második vagy tizenötödik alkalommal! Ez emberfüggő!
Ha már mindketten kívánjátok a szexet a másikkal, akkor előbb beszéljetek róla! Természetesen a vágyaitokról is, mert ezzel sok későbbi csalódást megelőzhettek!
Igen.
Mondjuk h bekamuzod h erről álmodtál múlt éjjel és leírod/elmondod neki a szitut. Akkor láthatod rajta h izgatja vagy sem.
Én már kértem meg ex barátokat erre egyik se akarta.. Szerintem ezt jobb az elején tisztázni ki mire vágyik.
Mi a tabu, mi nem...
Nem minden pasi szeretné. Ha meg égsz a vágytól, hogy megtörténjen akkor jobb ha elarulod az elején ezt.
"Hányadik alkalom után kéne ezt felvezetnem annak a pasinak, akivel vonzódunk egymáshoz de még nem szexeltünk?"
amikor úgy érzed, teljesen megbízol benne. az ilyen szerepjátékok csak akkor működnek jól, ha megvan a bizalom. (de biztonsági szó akkor is legyen)
én is nagyon szeretem az ilyen megerőszakolós szerepjátékokat, alapból sub vagyok és mindig elég durván csináltuk ezeket, de mindig csak olyannal, akivel komoly kapcsolatban voltam és szerettem. szexkapcsolatban vagy egyéjszakásban elképzelhetetlen a számomra még ha valamilyen szintű bizalom van is
Már volt ebben részem. Imádtam.
A valóságában SOHA nem erőszakolnék meg senkit, de így tetszett.
Még "Rohadék!"-nak, "Szemétláda!"-nak, stb. is nevezett a párom ami nagyon tetszett, feltüzelt. Volt lefogás, fojtogatás, fenyegetés a szerepjátékban. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!